Vilken tårta? JORDGUBBSTÅRTAAA!!

I love the way you lie!

Har nyss kommit hem från Bollnäs och mina kära, jag ångrar absolut inte att jag tog bilen efter jobbet och körde till Bollnäs, trots att det vart sent men det var så himla skönt att se alla och så gott som jag skrattade hela kvällen och idag var länge sen. Väntar på att HeleneBelene ska höra av sig så jag kan ta en updatefika med henne och ventilera mig och hör henne ventileras. Hade tänkt dra upp någon bravad från gårdagen men orkar ej... Isa, du får helt enkelt logga in på skype om du vill höra nu ;).

Sjukt trött men de är bara att tänka bort.. sova ska jag göra till hösten har jag väl sagt? Sliten kan jag också vara då, nu ska här njutas av sommaren. laddar om för nästa låånghelg och peace&love med brudarna!

PUSS


Alors on danse

Ännu en stress utekväll igår, mindre stressig den här gången men det gällde ändå att ha framförhållning och planering.. då menar jag bl.a att bestämma kläder för kvällen redan på morgonen innan jag åkte till jobbet. De flesta vet att jag alltid har världens beslutsångest för ingenting, som om det vore ett stort världsproblem. Så jag packade ner fyra olika outfits och sex olika par skor ;). Men kvällen slutade bra ändå, God mat, (mindre) gott att dricka, gott sällskap och sedan vidare till Torön för att slå klackarna i taket litegrann. Synd att dom stänger ett bara.. men tur ändå eftersom jag ska åka iväg och jobba snart och egentligen hade behövt 2-3 timmar till sömn, men de får vänta. Kan meddela norska tjejorna att igår gjorde jag inga större konstigheter, tyvärr.. jag har inget att ha stooor ångest för idag, inget som kan få er att asgarva och säga "varför gör du inte så när vi är hemma?". Inte som jag kommer på nu iaf ;). haha!

Ikväll blir ännu en stressig kväll, om inte ännu stressigare! I


Give me a few silly saturdays

Jag SKA hinna med mycket i sommar, mycket roligt! Det här ska bli en bra sommar och den har redan börjat bra om man bortser från vädret. Sömnen kommer ta stryk men den får vänta tills i höst lr nått. Midsommar på fredag, Bollnäs på lördag till mina kära, Peace & Love nästa torsdag, Isa kommer hem, Winnerbäck i Järvsö, Persmässan i Edsbyn, kanske Storsjöyran? Kanske gatufesten? Melissa Horn? Tänkte även försöka hinna med Sthlm snarast, även göteborg och massa annat som jag inte tänker ta upp, hemligstämplat ännu ;). Detta bara för att jag INTE tänker låta jobb stoppa mig från att göra massa saker ;P

Sedan ska jag väl börja ta tag i hösten, vad händer? Jag vill mycket men vet inte var jag ska börja längre.. Jag kan ju faktiskt bocka av en del iaf.

Nu ska jag ta mig en promenad, kanske sola lite.. njuta av att jag är ledig idag:)!

Go away, give me a chanse to miss you ?!

Åker iväg och tränar.. behöver en endorfinkick efter helgens tokerier! Jobb sen, inte ett dugg peppad för det idag, tur att jag får vara ledig på midsommar iaf, annars hade jag deppat ihop lite grann. Jag trodde för en stund i lördags att jag inte skulle kunna ha något socialt liv denna sommar, men det ordnade ju sig det med och kvällen slutade riktigt bra!

Söndagen var helt klart värt de, på sätt och vis haha! I natt åker Malin tillbaka till Göteborg, VILL INTE!!!!! :/



stressig utgång

Gårdagens utgång blev SJUKT stressig... klockan 22 åkte jag från jobbet, slängde ihop massa saker i påse/väska och åkte till Carro och Linda, åt snabbt, HeleneBelene kom, drack snabbt, dushade, sminkade m.m. Klockan 23 var jag färdig, bra jobbat va? klockan 24 skulle vi ut... snacka om snabb fylla. Var nog bakis när jag gick hem redan?! Som vanligt gjorde jag något som gjorde denna kväll extra smarrig.. denna gången gjorde jag världens fall! Men någon ska väl göra det också? Gjorde annat tok också men det tas icke upp här.. för farligt!

Världens huvudvärk idag, Lindas drinkar!! jag ska ta mig en dush nu och lite kaffe så jag kanske blir piggare och kan åka iväg och klippa lite. USHA, skönt att jag är ledig idag iaf.

Nu vet ni min Lördag.. Söndagen ´kommer bli hård!

Våghals, vin, glada norrmän och Irish coffé

Ja nu har uppdateringen varit lite dålig igen men jag försöker hinna med men det kommer liksom annat emellan.. men jag ska, för er skull! :)

Har nästan precis kommit hem från en jobbkväll på campingen.. allt lunkade på som vanligt, små stressigt men ändå helt under kontroll. Tills Marja ropar på mig och säger, kom och hjälp mig här, du kan det här! Då står hon alltså i baren och jag har ALDRIG jobbat i baren.. men, "fake it til you make it".. innan kvällen var över gjorde jag t.o.m irish coffe m.m. utan problem.

Igår var det vin coh grillkväll hos syster Barbro med Malin, Fia och Carro J. Jag tog Carros (syster) cykel dit.. som jag kämpade, hon hade höjt sadeln, säkert för att jävlas! SÅ när jag kom fram satt det fint med lite mat och vin. Vi spelade sedan våghals och jag skrattade så himla mycke, Tål verkligen att göras om detta!

Måste även säga till min lillasyster en ganska rolig sak som hände på campingen idag: Världen är liten.. En norrman var in och fikade hos oss idag och tyckte jag var så trevlig så han började småprata lite med mig. Han skulle med sin familj åka vidare mot Norge på semester nu, de skulle norr om Trondheim. Så jag frågade så klart var och berättade att jag har en lillasyster som är och jobbar i Grong nu. Då skrattade han så gott och sa, men du.. Grong, vi stannar jämt där när vi åker till Norge och äter på det fina värdshuset dom har där. Jag berättade då att du jobbade där och att världen är allt bra liten. Han tyckte verkligen om svenskar inom servicebranchen och jag sa att han skulle hålla utkik efter dig där... dom lär nog vara där imorgon någon gång ;). Håll utkik efter en glad norrman, inget hår, hans fru var korthårig med mörkt hår och sedan hade de två söner också, en ganska liten och en i kanske 7års åldern. Detta gjorde min dag :)!

Jag lovar att bättre mina uppdateringar, just nu orkar jag dock inte skriva så mkt mer, ögonlocken är väldigt tunga nu.
Godnatt på er!

Save tonight and fight the break of dawn..

Jag kan inte sluta lyssna på den låten, speciellt inte nu, nu när EMD gjort en lugn version av den. Jag borde inte, jag lyssnade jämt på den förra sommaren innan och när jag var i norge..ont.. men ibland gör man saker man inte borde.

Är sjukt trött men vill inte stänga av datan och musiken, då blir jag göralös och jag vet att då kommer jag inte kunna somna.. Jag betr ihop idag, men jag vet ju att jag kommer få sota för det ikväll och flera andra gånger också, men jag räknar ner istället, då blir det lättare :)!


puss!


Studentfix

Sluttampen nu, sitter och fixar med studentgrejjor med syster Barbro.. fast hon har smitit iväg så jag får väl snart fixa detta själv;). Vad som fixas kan jag inte skriva då det är sekretess på det, studenten kan snoka!

Själv är jag nostalgisk och tänker på min egen student.. jag skulle kunna gå om HELA trean för att få känna den lyckan som man hade, den väntan som började redan sista dagen på andra året på gymnasiet. ååh, snälla igen?!

ansvarsFULL kastrull

Måste bara säga att jag de senaste fyra dagarna har visat så himla mycke ansvar att det ansvarslösa jag gjorde förra helgen liksom har sjunkit... bra va ?! ;)

Det började med att i fredags fick jag gå ner till Jonsparken och sparka hem min syster eftersom hon var pruttis. Pluss att hon skulle upp och fixa Isas naglar dagen efter, inge slingrande från detta sa jag! I lördags hade jag somsagt miniroadtrip med Kristin som slutade hemma hos henne för hennes del, tur var väl det ;). Senare hämtade jag en något nyktrare baldrottning i Järvsö. Söndagen fick jag hämta en annan baltös som hade virrat bort sig i natten. I går skjutsade jag fyra förvirrade studenter (varav en min lillasyster).. från Färila till Ljusdal, så dom också kunde ta del av partyt. Undra om det blir någon sömn ikväll då? Jag har väntat på att få sova sen i fredags känns det som.. Men än är studentveckan igång och jag kan itne skylla på att jag börjar jobba tidigt.

Så visst har jag visat mig vara mer ansvarsfull än vad jag var förra helgen på torön? det väger upp rätt bra va :D?!

If I didn't have you!

 
Borde berätta om min mini roadtrip med Kristin och jag ska, men dock hinner jag inte idag.. har så sjukt mycket att hinna med innan fredag, pluss att jag ska jobba på det. Vilket jag inte tackar nej till men sömnen kommer nog hamna långt efter den här veckan.. speciellt eftersom jag får skjutsa fulla studenter på nätterna också ;). Det tar lite extra tid när dessa studenter tror att de är i Yg och jag kör dit och förklara för mig att jag ska svänga vänster för att 20minuter senare (när jag kört fram och tillbaka) häva ur sig, "Har du kört förbi Exte?".. För dom som vet ligger Exte mot ygskorset, lr jag skulle åtminstone svänga in vid den skylten, inte skylten där det stog Yg, bra att man har koll var man är ;)!

Nu ska beställat studentpresent efter att äntligen ha hittat den, sedan fixa lite på en egengjord present, iväg och jobba, hem och fixa på annat studenttjoffs.. förhoppningsvis hinner jag med lite klippningar i veckan också.



I'm gonna miss you like a child misses her blanket!


Pytonorm


Mkt innan bal och student nu så dagarna går fort förbi, för fort ibland. Ska hinna med massor innan helgen så de är bara att sätta fart och jobba på.

Mår pyton, har gjort det sen i söndags.. illamående kostant och NEJ jag är inte fortfarande bakfull ;).

I come home in the morning light, my mother says when you're gonna live your life right ?




Helgens bravader

Pratade nyss med lillasyster, nu är hon i Sverige igen och nej hon hade lämnat grekerna kvar där nere, SKÖÖÖÖNT! Nu längtar jag bara tills jag får höra historierna hur det var där nere, alla konstiga, roliga, tråkiga, knäppa saker men det fick vänta tills hon kom hem. Jag fick dock ge en kort uppdatering av vad som hänt här hemma. Jag började lite mjukt med veckans innehåll, berättade sen om fredagen på järnvägs och sist men inte minst lördagen. Dagen då jag släppte allt och bara körde, haha! Jag berättade de roliga kommentarerna, de roliga och konstiga sakerna jag gjorde.. Ja, en del har jag haft ångest för, men de blir lätt så. Jag fick nog inte ens med allt, eller undrar om jag ens vet allt eller om jag ens vill veta? Men dom skrattade så gott och frågade "Varför gör du och carro inte sånna där konstiga/roliga saker när vi är med?".. Så okej, trots att jag fick rätt mycke nog av drickande i helgen så har jag lovat en hejdundrandes kväll innan hon beger sig till Norge.. Hej & hå, bara att börja förbereda mig då! (Carro med för den delen).


You saw me as a friend,
Baby I don't want revenge,
But if you must know the truth,
What you didn't see in me
Well that's what you will never be no, (No, no, no)
When your telling me I always was the one, (One)
I feel desperation.

Because I told you , you would live to regret it,
And now I don't want to make you feel bad,
But when it comes to me just forget it,
I'll be the best you never had,
You put me through so many emotions,
Now baby it's you're turn for that,
Cause in your empty heart
I had left a mark,
The best you never had.

RSS 2.0