LYCKLIG!

Jag klarade det! Nu är jag färdig jag med:)

The big weekend

 I dag började det och jag har inte kännt av någon nervositet alls, förän i dag! helt skakis när jag gjorde första modellen men sedan släppte det. Dag ett är nu avklarad och jag har ingen aning om hur det gått, det får jag veta i morgon men jag hoppas på det bästa. Är iaf helt slut trots att jag varken stressat ellet jobbat längre än vanligt. Men jag har trotsat kroppen i flera veckor nu så jag är beredd på en förkylning eller liknande när jag kommer hem och slappnar av. Både ben, mage, huvud, ja hela kroppen har sagt i från men jag har vart inställd på att göra det här och inte lyssnat så jag får nog sota snart, men det är det värt:).

Nu ska jag viiiiila resten av kvällen och köra sista rycket i morgon. På måndag bär det av hemmåt, det är ju en lite speciell dag då ;)

Trevlig helg på er!

 

 

I worry I wont see your face light up again...


Tålamod är människans bästa vän...

...och jag tror jag precis insett att jag tappat det, vart tog det vägen, när hände detta? Jag som alltid haft så bra tålamod vill helt plötsligt ha saker och ting klara på momangen och inte vänta en sekund för mycket. Så är det någon som sett det, hör av er till mig för jag saknar det och jag vill gärna ha tillbaka det, helst innan helgen.


Cogito, ergo sum

Jag tänker, därför finns jag!

/René Descartes


Across the floor dreams and shadows play..Känsloladdad dag på många sätt..
Jag tänker nog för mycket i bland, det vet jag!
Men det finns bra och dåliga sidor med det med


Lars Winnerbäck-Du min vän i livet

jag får nog hålla allt tillbaks
det finns ingenting som räcker
hjärtat kom aldrig till tals
i ett block som bara läcker

men ändå
du, min vän i livet
se hur kvällen brinner opp
en enda sak är givet
vi är två hjärtan
i samma kropp

om jag tappar allt igen
det är möjligt att det händer
det kan vara svårt att hitta hem
från alla hav och alla länder

men ändå
du, min vän i livet
se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst...Ni är bäst, det är ni!


Hvf3 -08

Fick en sån där stark känsla av saknad till Gävle, Polhemsskolan, Klassen, lärarna, Södra slottsgatan, Friskis&Svettis, tågresorna, ALLT!

Men mest klassen..Modeller sökes!


Jag ska ju göra mitt gesällprov(slutprov) i slutet av oktober och jag tycker inte min handledare är den bästa på att hitta modeller så nu sätter jag i gång själv. Är det någon som känner sig manad? Helst i Stockholmstrakterna eftersom det är där jag är nu och eftersom provet är där! Annars kommer ni få åka en del. Det är inga extrema saker eller det behöver inte vara det iaf. Det jag behöver är:

*2 damklippningar(tjejer)- Den ena ska som längst ha till axlarna eller vilja klippa minst dit, pagé och sådant funkar också bra. Den andra får gärna ha en kort, kort frisyr. Då menar jag så att öronen syns eller vilja klippa sig så, pagé funkar även här(att man vill ha det alltså). 

*1 Herrklippning(Kille)-Här spelar det inte så stor roll vad det ska vara för frisyr i slutändan, bara inte långt så man kan sätta upp det i toffs eller så. En kortare killfrisyr helt enkelt, nästan vad som helst. Jag är villig att kompromissa :)

*1 Permanent- Håret får längst vara till axlarna och helst inte hur tjockt som helst. Annars ganska fritt.

*1 färgning(ljusare)-Jag ska alltså ha någon som vill gå från en ljusbrun färg till blont. Gärna helt naturlig färg från början, alltså helt ofärgad. Gärna kortare hår också, från axlarna ungefär. Hela håret behöver inte färgas men utväxten måste vara minst 2-3cm. Kille eller tjej spelar ingen roll.

*1 Cocktail frisyr(tjej)-Lite svår att förklara men förmodligen behövs ingen klippning på denna modell. Längden på håret ska vara som längst till någon cm över axlarna. En snygg kort frisyr till en festkväll helt enkelt.

Känns detta lockande? tveka inte utan lämna då en kommentar eller skicka till min mail (evelina60@spray.se) eller kontakta mig på mobilen. Gör det också om du är osäker och undrar över något. Annars kanske ni känner någon som ni vet skulle kunna göra detta eller som passar bättre in. Det vore guld värt i alla fall!  :)
RSS 2.0