Lev livet som om var dag vore den sista

Det gör jag nu, på sätt och vis. Ni kommer i håg att jag sa att sova är överskattat nu, men ja de vore ju bra att sova ut någon gång så man inte på slutet av veckan ligger helt utslagen på först stuttsmattan, sen soffan och i brist på annat tre köksstolar och sedan sängen. Var jag trött, ja lite då kanske:).

Samma gäller den här veckan, kan inte sova på nätterna. Sena nätter, tidiga morgnar. Mycket som flyger genom huvudet just nu, mycket som ska fixas innan avfärd men inget blir av. Jag har nog itne fattat det än pluss att jag är så trött att jag tycker jag är värd en dag på stranden. När jag ändå ska leva livet som om var dag vore den sista borde jag väl ta vara på sol och bad, lr? Nä nu måste jag ta tag i det här så jag slipper ligga och gräma mig på nätterna om vad som måste göras och inte.

Nätterna är för långa och dagarna för korta helt enkelt!

Midsommar

Midsommar helgen började med att jag faktiskt köpte en bil så nu har jag en alldeles egen, som jag bestämmer över själv. Så på fredagen var jag chaufför och hann med en hel del saker, bara en snabb sväng in på torön dock men jag hann med mycket annat skoj. Var inte hemma förn vid sex tiden på morgonen men då hann jag med att vila ett bra tag innan sista körningen:).

På lördagen, sjuukt trött men fortsatte skjutsandet litegrann och hinkade i mig kaffe för att orka med dagen/natten och ett tag vart det lite mycket men tack vare det orkade jag gå ut då också. Svårt hade jag att somna när jag väl var hemma även fat jag hade vart rätt trött hela tiden, kanske kaffet hade satt sina spår?

Söndag, fika på Caffärn med Josefine, Helene och Robban för att njuta av morotskakan som tyvärr var slut. Men helgens bravader behövdes gå igenom också. Vidare till Carro och Jon så Carro fick testa bilen, vidare till Karin och Simon där Simon firades och sedan hem. Har hunnit med en hel del, men det är så det ska vara.

Jag bestämde i helgen att sova den här sista tiden är överskattat, om jag ska hinna med så mkt roliga saker som möjligt får jag dra ner på sovandet, det kan jag göra sen. För er som inte vet, jag har fått jobb i Norge med boende och allt så jag beger mig någon gång i sommar, har inte bestämt riktigt datum ännu. Läskigt men samtidigt väldigt, väldigt roligt! Nu spelas därför denna låt på repeat, har liksom fastnat för både henne och låten nu:


Cosmopolitan, coktailklänning och en hel del skratt

I går firades Josefine med storslagen cocktailfest. Hur mysigt som helst och jag tror det var länge sen jag skrattade så mycket. Helt klart roligaste kvällen på länge. Pratades mycke nostalgi och mycket om studenten som är ca 1 år sen nu och som sagt, MYCKET skratt! Kul att klä upp sig lite mer än vad man brukar göra och att ha ett tema så där.

Sedan blev det också stadens vilket är trevligt på sitt vis, träffade många trevliga människor och hade väldigt roligt där med, stadt är ju alltid stadt som vi brukar säga.

Länge sedan jag skrev här nu men det blir liksom itne av, dagarna flyter på så bra av sig själv och man glömmer liksom bort bloggen. Mycket har hänt sen sist. Är hemma från en väldigt bra vecka i Barcelona, jobbat lite extra på spring in/yvonne´s vilket alltid är roligt, sommaren är fixad med jobb och sådant, åker snart till sthlm för en intervju för att kanske jobba för ett STORT kryssninsskepp. DÅ menar jag itne ålandskryssningar utan caribien, miami m.m. Beror på om de vill att jag tar gesällen innan men det fixar jag isf i höst så det ska inte vara några problem.  Först ska tydligen det spelas in en film när jag klipper och sådant, spännande.

Nä nu ska jag ta på mig träningsskorna och kanske köra lite träning, väldigt rolig kväll i går iaf, svårslagen förfest/fest!


                                    

RSS 2.0