Baby Goodbye!

Mysig, lugn helg! Jobb lördag och sedan vidare hem för att möta upp Helene, Jossan hemma hos Josse i Hybo för lite melodifestival och prat. Skönt att bara vara en helg och ta det lugnt. Mycket gott bjöds det på hemma hos Josse också. mysig kväll vart det iaf!

I dag: klippt kristin och umgåtts, träffat Mathilda och Malin och sedan bara allmänt slöat. Förutom promenaden då, den får jag inte glömma, den dagliga. Ändå sitter jag här nu med en strejkande mage som hugger, även fast jag promenerat och
gett den bra mat som linfrön, fil, banan och ja bara nyttigt.. iaf i dag. Nä, ush jag tar nog och testar om det fungerar med sömn, om magen blir lite gladare då:). Knatte, Fnatte och Tjatte var iaf bäst i går. Själv har jag kommit på en egen version av den här låten;)


Avklarat!

Nu är undersökningen gjord, känns jätte skönt. Var väldigt nervös i morse, sov itne så mycket i natt om jag säger så. När sköterskan ropade mitt namn kände jag att aja, bara jag får det här överstökat men fortfarande nervös. Det gick bra, ont gjorde det och obehagligt var det. Inga fel hittade dom inte och det ska jag väl egentligen vara glad för men att genomgå fasta och den här undersökningen utan att hitta något fel kändes lite, provsvaren kan säga något annat. Annars är det bara att fortsätta med andra undersökningar, den värsta är iaf gjord nu.

Fick äta mat för första gången i dag också, eller tugga mat för första gången. Man uppskattar inte det så mycket som man egentligen borde kan jag säga. Det är psykande att se andra människor äta/tugga mat när man inte får själv. Även om det var lätttuggad mat som gällde (barnmat) så var det gudomligt, nu väntar natt smörgås och i morgon får jag faktiskt äta youghurt och banan till frukost:D!I never said I was an angel

I won't turn my life around cause I like it upside down.
Oh no, no, no I never said I was an angel
Oh no, no, no I'll never be a little angel

Some say that I'm on the run, I say it's time for some action
I have my high and my lows, I guess that's just how my life goes
I allways shower to long and make my coffe to strong
I morgon har jag mitt besök på sjukhuset, den här gången blir det inga missar i tiderna i alla fall, nu ska allt vara rätt. Förutom att jag itne fik bli sövd som jag ville då. Mina tre fastedagar är gjorda och jag är stolt över mig själv för jag klarat av dom här tre dagarna och sett familjen äta mat medans jag endast får surpla på mina juicer. Jag har också lyckats komma ut och gå en timme arje dag och även umgåtts med Josefine och Marcus vilket jag inte trodde jag skulle orka. Jag var nog mer förberedd den här gången helt enkelt. Jag är itne emr förberedd för undersökningen i morgon, svårt att vara det, VILL INTE, men måste!

Hade en trevlig kväll i går med Marcus och Josefine som sagt, skrubbe, GK:s och sen stadt där vi dansade loss en del. mkt folk ute, mkt speciellt folk, folk man iten hade sett förr faktiskt. Men vi hade iaf trevligt, det tackar jag för!
Skönt att vara hemma en längre period nu också, att inte känna att man ska sitta på det där tåget bara dagen efter man kommit hem, umgås med familjen och bara ha det lugnt och skönt. Det uppskattas då och då.

Plötsligt händer det

Så kan man väl säga. Jag sade upp mig i dag, jo det är sant. Nu ska jag lägga ner energi på MINA planer inför sommaren. Inräknat i mina planer i sommar är Josefine och Helene också;). Jag ska iaf få till det bra den här gången. Tills dess blir det att jobba extra och engagera mig i sommaren helt enkelt, kanske tänka på mig själv och hälsan nu när jag får mer tid.

En annan sak som hör bra till "plötsigt händer det". Jag tappade min telefon i toaletten i dag!? Aldrig nånsin har jag ens varit nära att tappa en telefon i vatten, visst har jag vart klantig på andra vis. Alltis i början av tiden då jag har en telefon också. Min första telefon kommer jag i håg att jag tappade på bion och där klämdes den mellan stolarna, den andra drunknade i saft (faktiskt pga mamma), första samsungen funkade bara ett år sen vart den störd. Den fjärde den höll bra länge men med några små skavanker. Den här har jag haft i ja, snart två månader och vad händer inte. Den lyckades glida ur fickan när jag plockade upp en pappersbit från golvet, PANIIIIIIK! Men jag plockade snabbt isär den, la den på elementet, fönade den med hårfönen och den fungerar faktiskt. Det enda är att de är en vattenbubbla på displayen, men allt är annars som vanligt:P. Lyckat va?!

På fredag börjar min fasta igen. Ja, jag ska gå igenom samma sak igen men den här gången ska jag lyckas ta mig igenom undersökningen också, även fast jag gärna hade sluppit. Så i dag och i morgon är det grönsaker och frukt som gäller sedan tre dagars fasta och som om det inte räcker med det så måste man vänja magen efter också så då måste jag gå igenom en såkallad upptrappning, men den upptrappningen vet jag ju sen tidigare att den är så väntad. Första maten man får tugga är helt gudomlig, sjukt va? bara av tre dagar att äta flytande så blir man helt till sig av att få TUGGA maten.

Nu ska här packas väska, mina fastedagar tillbringas hemma i ljusdal, i soffan;)!


. . . . . .

Det finns inget som kan ändra redan tagna steg...It seems to me you live yur life like a candle in the wind ?Man brukar ju säga att man har kommit till en brytpunkt, bägaren kokar över, det var droppen! Ja det finns mycket man kan säga, jag tror jag nått det stadiet nu i alla fall, ganska säker på det.  Jag ska tänka igenom vad det är jag vill egentligen, med det mesta. Varför lägga ner energi på saker man inte vill när man kan lägga ner så mycket mer på saker man vill? Lägga ner energi på något jag vill (och jag tror inte det här är något jag vill längre)!Lejonkungen-Vi är en

När jag sitterr och lyssnar på musik nu så kom helt plötsligt en låt från Lejonkungen2 upp, vi är en heter den och jag fick den skickad till mig en tid när jag itne orkade med skolan och när allt bara gick emot mig. Min mamma och Lillasyster bad mig då lyssna på den. Den gör mig glad för den är så söt på något vis, pluss att lejonkungen alltid är en väldigt bra film, har tyckt sen barnsben och jag kan erkänna att den får mig fortfarande att torka tårarna, även fast jag inte är liteen längre;).

ger ett smakprov på låten här, den behövdes verkligen nu.

botten

I dag är ingen bra dag, ingen toppendag. Därför kommer inte det här inlägget att bli bra heller eller iaf inte positivt men i bland måste man få ha dåliga dagar och få ur sig allt.

Jag är trött, trivs inte som de är nu, vill bara dra täcket över huvudet ett tag för mig själv. Samtidigt vill jag inte vara ensam, vill ha någon bredvid mig som jag kan få häva ur mig allt och sen inte tänka på de. Allmänt less på en hel del saker, mig själv bland annat för jag inte tänker efter. Jag vill hem, dra täcket över huvudet och ha dom där som lyssnar!

Nu ska jag gå tillbaka till jobbet, har haft världens senaste lunch i dag. Det posotiva blir då att jag inte har så långt kvar
tills jobbdagen är över. Hemma igen efter jobb, matinköp och träning. Hela dagen har helt enkelt bara gått emot mig. Började med att glömma kontokortet hemma i Ljusdal, får en jätte sen lunch men snabbar mig hem äter, packar träningsväskan och tar fram pengar som jag hade sparat. När jag kommer tillbaka så har jag glömt både träningsskor och pengarna så jag kunde varken gå och handla eller träna innan jag måsta gå hem igen. Traskar hem, hittar pengarna i väskan ändå (hade alltså kunnat handla innan och sluppit allt spring fram och tillbaka). Går och handlar, packar upp maten och snabbar mig till friskis. Kommer hem från träningen och märker att mjölken läcker, hur ofta händer det?

Nää, inte min dag i dag. Pluss att jag inte alls kan vara ledig Söndag-måndag nästa vecka utan isf bara söndag. Jag som såg fram emot det. Det  var nog det värsta på hela dagen. Nu ser jag till och med fram emot att fasta inför magunderssökningen, då får jag vara hemma och vara ledig!

kryper ner i sängen och hoppas på en bättre dag i morgon, vilket de säkert blir! :)

RSS 2.0