Counting all the assholes in the room..


Count me out...


Är det så leken ska gå till så vill jag inte vara med och leka längre..


Bortom rätt och fel


Där ute
Bortom rätt och fel finns en plats
Jag möter dig där..


bakis&skakis

turboutgång! kommer hem, äter och lyxar till det med oboy.. somnar.

Vaknar 09:30, skakis, hinkar vatten, resorb, STOR kaffe, omega 3 tabletter, C-vitamin, Proviva, vatten.. en kaffe till innan jobbet. Nu ska jag väl iaf inte känna av något av gårdagens alkoholintag? ;)

/Pentrollet

AvundsjukaJag måste bara bekänna en sak... jag är så sjukt avundsjuk på människor som är nöjda! Jag verkar aldrig bli helt nöjd?!

Mina bästa vänner denna sommar

Det lär nog vara allt som på något vis piggar upp! Eftersom jag ända sen maj sagt att jag kan sova till hösten så ligger jag efter med sömnen.. men tack gud för kaffe och andra uppigande saker! Kaffe och jag har hittat varandra riktigt denna sommar, inte  så bra men vi gör nog slut efter sommarsäsongen, då har vi umgåtts för mkt och tröttnat på varandra!


kom hem när du vill, jag är vaken hela natten!
Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå,
men säg ingenting till mig.. det hörs på stegen när du går


Kaos dag alá Evelina


För att ni alla ska få er ett gott skratt igen så hade jag en sån där dag igår, som jag lyckas med då och då. Morgonen började med att Nova står och skällar mot balkongdörren kl 5 på morgonen.. balkongdörren stog öppen för det var så varmt och jag höll på att få hjärtklappning! Svårt att somna om efter det men efter ett tag lyckades jag iaf. Har Kristin på besök lite senare och tappar då bort Nova, hur kan hon försvinna här liksom?! Men det gick inte alls lång tid innan hon kikade fram, hjärtklappning nr 2 lugnade då ner sig. Senare så pratar jag med syster som var på skansen och jag vart sååå himla avis och samtidigt kom Helene och Robert för att hämta upp mig, jag skulle gå ut i bilen och hämta mitt leg. Tänker inte på att dörren låser sig när man stänger den och slår glatt igen den, när jag öppnar bilen upptäcker jag att jag endast har bilnycklarna med mig, inga nycklar in?! Som tur var hade jag plånbok och allt annat med mig så jag var inte strandad men Nova var ju innanför. Linda hade nyckel och min kära bror och Pettsson kom ner med den. Helt virrig i huvet och skulle försöka handla med Helene, gick väl sådär.. det tog tid eftersom jag inte riktigt var med, de var kaos i huvudet. När vi sen är hemma så skulle vi tjejer äta lite pastasallad här och när jag står och ska skära upp brödet skär jag mig.. med brödkniven! AAAJ! Jag bara skrattade åt mig själv hela tiden, så himla typisk Evelinadag.


Nu har jag promenerat Novisen och tänkte åka upp och träna lite innan jobbet :)!

/Penntrollet

Norah Jones-Come away with me


Kock, jag?! Nej, nej, nej


Kan stryka ett yrke från min lista.. Kock! Inte på heltid iaf och inte när man ska stå och steka 20kg potatis och ca 200 skivor kött. Jag tycker det är roligt att hålla på med mat och experimenterar alltid, oftast blir det bra. Men jag är nog mer för att jobba inom något där man möter människor mer och är mer social.. kanske deltiskock lr så, baka och lite sånt :)?

Nu ska jag ta mig ut och springa lite, solen skiner med sin frånvaro så jag ger upp att få någon bränna idag.


/ Penntrollet

Dancehallqueen

 Dålig uppdatering, hinner inte riktigt med!

Sedan sist har jag jobbat, tränat, sovit, jobbat mera, åkt på Peace & Love, sovit mindre, dansat till bra artister, promenerat i sommarnatten, gjort tokiga saker, jobbat, jobbat, jobbat, tränat, tränat, tränat, sovit, jobbat massa mer, och under den tiden kom även kära lillasyster hem! :D En vecka och det känns skönt att bara se henne knata runt här i huset och kunna ringa huuuuur mkt jag vill utan att det kostar skjortan. Välbehövligt! I går var det jobb, Ben&Jerry till middag som lillasyster lagat till, sedan en snabb omklädning och en nykter utgång med brudarna.. Ikväll blir det byafesten i Järvsö, förmodligen inte nykter ;)!


Inte världen bästa inlägg kanske, men en snabb uppdatering iaf... nu ska här börjas peppa inför kvällen!

/ Penntrollet

RSS 2.0