PenPalace, eller??

Josefin in the house.. efter att ha vaknat upp av Ewes vackra skrik fragade jag mig sjalv om jag verkligen hade tinitus innan jag somnade igar?? hursomhelst tog vi oss finfint till MBK, hittade lite smagrejer, Blandannat ett linne till min sota lillebror, slash me hatt och allt pa! sushi till lunch 15,30, GOTT! runt 18.snaret tankte vi att det var dags for trotta fotter att fa vila. tog en taxi hem, till PENPALACE. de visade sig att taxichaufforen inte hittade, hepp?? han slappte av oss vid polisstationen och vi trodde vi visste vart vi var, ooooj sa fel vi hade! letade oss bland manniskor fram till en tuktuk, hade fragad sakert 20pers om dom visste vart PENPALACE lag(ingen visste) tukjtukmannen visste och skulle kora oss dit for 100baht, jag fragade tre ggr om han verkligen visste vart de var, han nickade och log. vi sa att vi hoppar inte bort fran de har moppeflaket innan vi ar hemma.. mkt riktigt hittade han hotellet HAN sokte, vilket var FEL. (Prince palace) jag onmskar kanske jag bodde dar, men nee! han kliade sig i huvudet och blev svettig, VI MED! vart i helvete var vi, och hur ska vi komma hem om ingen vet var vi ska! han korde runt oss flera varv och fragade folk tillslut kande vi igen oss och skreeeek att han skulle slappa av oss,. nar vi gar in till hotellet ser vi hotellskylten : PEN PARK PLACE.. haha, vi har sagt fel namn. haha, ojoj tankte vi, stackars thailandare som vi har dumforklarat. forlat da! allting gott, slutet gott! nu ar klockan 23.45 och vi har fatt massage, harligt, den enda nyarskyss vi far ar av varandra och av kudden. jag kanner for att skalla den ratt snart! gott nytt ar po er och god fortsattning, imorron runt 18 drar vi till Khao lak, de tar 15 timmar me buss men efter en somntablett ska nog de ga bra.. man ar ju hardad.. pussochkram, vi saknar er!

Vaknar upp...

knackningar.. Kollar klockan.. inser att vi just sovit 18 timmar. Jag skrek (AAAAAAH). Josefin kisar mot mig och säger huh? Jag springer ner och köper en slags mjölk som är bra för våra magar för att inta frukost. Medans kör Josefin en raggardush. kastar i oss resorb. Vi kollar på varandra, skrattar och inser att vi faktiskt inte alls behöver stressa. Vad har Bangkok att erbjuda liksom? För det vi inte hinner idag hinner vi imorgon. Nu tar vi en taxi till MBK för att äta sushibuffe, sen ser vi vad vi orkar. Nyår ikväll, vår plan är att inte ha någon plan alls förutom att njuta och ta massage. Hur firar ni in det nya året? See yaa! (Wouldn't wanna be ya) /Evelina och Josefin

Jag kan flyga, jag ar inte radd!!

Ja, den flygresan jag trodde skulle vara den varsta nagonsin var nog bland dom basta. Faktiskt sa har jag knappt varit nervos och klarat av bagge flyresorna galant.. en liten valkomstdrink pa planet till berlin bara men annars sa! Inte ens en somntablett?! Kandes som att aka tag. Sa nu ar vi framme i bangkok, klockan ar 13 har och jag ska springa upp och dusha, frasha till mig och sen ska vi ivag och upptacka en del av staden. Forst hinka vatten och resorb.. det ar varmt har! puss&kram pa er

Att säga hejdå..

Är verkligen det värsta jag vet!! Jag hatar det, ush! Jag längtar redan efter alla hemma trots att jag verkligen ser fram emot detta.. Kan man bara inte få ha med sig alla?

Om några timmar börjar det, resan mot Thailand och vidare. Kan inte riktigt förstå det själv, trots att jag nu sitter på Arlanda. Flygrädslan har inte nått mig än, men de är väl för jag just nu är så blödig och mest bara saknar!

Det gör ont att ta farväl, men samtidigt känner jag att det är ett gott tecken, mina tårar är ett gott tecken! Dom jag gråter för betyder ju faktiskt väldigt mycket och jag har svårt att klara mig utan dom <3


Bockar av "att göra" listan

Ännu en Avbockning närmare jul och närmare resan. Idag flyttade min kära Josefin ut ur lägenheten, nu är 3 av 8 arbetsdagar avklarade, om 5 dagar bär det äntligen av hemåt för julfirande, familjen, närvaro, mys och bara vara.. Pluss förbereda för avfärd meen de försöker jag att inte tänka på ;).

Har haft lillasyster här i helgen. Tråkigt att jag måste jobba också bara men det är skönt att bara veta att hon är i samma stad, i närheten. Jag har fortfarande vanan att ha henne i närheten hela tiden, så som i Norge. Det är faktiskt ovant än.. Gissa om de kommer bli det när jag är utomlands?!

Det värsta kommer vara att inte kunna ringa som man vill riktigt, inte få samtal från sina syskon, föräldrar, vänner dagligen.. Det vet jag sen förut att det är något man verkligen uppskattar här hemma och speciellt precis när man kommer hem. Jag är nog bortskämd med det och de fina människorna runt mig, familj och vänner!


Allt blir kaos och uppochner..

Tårar rensar kroppen, ett gott skratt förlänger livet.. Gud vad jag måste leva länge och samtidigt vara såå himla ren nu?!

Kaosdag àla penntrollet:

Börjat fint och jag unnar mig en sak jag länge velat göra. Så börjar jag långsamt öka stressnivån och tänker för mig själv att detta kommer sluta i tappade pengar eller något men skrattar samtidigt bort det.. Fortsätter köra på men lugnar ner mig efter ett tag och träffar Fia och gör henne fin i håret och pratar samtidigt igenom väldigt givande saker. No worries so far..

Så börjar jag packa för min resa till Gävle och vad upptäcker jag då? Mkt riktigt, pengarna jag hade i jackan under dagen.. Puts väck! Stressar upp mig, kaosar, skrattar, gråter. Men efter ett tag lugnar jag mig och tänker att det faktiskt kan vara någon som verkligen behövde pengarna som hittade dom, jag hoppas verkligen det!

Lagom till att den stormen lagt sig så kommer nästa.. Sätter mig på tåget med en väska och en stor ikeapåse med julklappar som imorgon ska vidare till kusinbarnen i Sthlm. Hoppar av i Gävle, strosar hem med humöret uppe igen, hinner med två samtal och plötsligt slår det mig.. Julklapparna är kvar på tåget!! Hur kan man missa en stor ikeapåse?! Skjuut mig!!!!

Jag ger er ett gott skratt, för jag skrattar gott åt alla mina tokigheter. Det här är saker som bara händer mig, sådana historier finns de många av och alla ger mig bara ett gott skratt nu även om det just under händelsen var stormigt med både skratt, ilska och tårar.. Men vad vore livet utan lite storm ibland :) ?


Jag saknar dig mindre och mindre..


"I wish that I had the power
To make theese feelings stop
I lose all self control
In matters of the heart"

Jag trodde nog jag lämnat allt bakom mig, ingenting fanns kvar. Jag tänkte nog inte på att det kunde bli såhär, det skulle vara så lätt nu, inga konstigheter eller grubblerier. Nått hände på vägen, vad?

Pang, boom, crash! Helt plötsligt är jag mentalt tillbaka till då, allt bara kommer tillbaka, känslor, minnen, tankar.

Släpp det, släpp det, SLÄPP DET! Det är över nu. Då var då och nu är nu. Det är såhär det blev och såhär det är nu.. Inget att göra åt, acceptera.

Tack för det fina, det är de jag ska minnas med värme och glädje :)


När jag känner så då tänker jag på dig..

Ibland tänker jag för mycket.. Ikväll har jag tänkt lite för mycket. Jag vet! Men vad vore jag utan alla dessa tankar och allt detta? inte samma Evelina som nu.

Börjar jag få lite resfeber? Tror det. Börjar jag få lite separationsångest? En aning. Börjar jag förstå att snart åker jag? Nja. Räknar jag ner dagarna? Ja, lite. Stressad? Ja faktiskt börjar jag bli det. Känns det skönt att få skärma av världen en del när jag väl är där? Ja, till viss del, det som betyder blir jobbigt att skärma av såklart!

En tur på romerska spa & relax gör nog mig gott imorgon :)


Jag vänder ut och in på sommaren

.. Blir aldrig sams med den
Du är för stolt eller hur?
Vi tittar bort åt varsitt håll
Och tänker samma sak
Det känns ännu sämre nu

Men jag ska aldrig vara mot någon annan som du är mot mig..


Jag vänder ut och in på sommaren

Jag blir aldrig sams med den..
Du är för stolt eller hur?
Tänker samma sak
Det känns ännu sämre nu..

Jag ska aldrig vara mot nån annan som du är mot mig!


RSS 2.0