I'm going home..

..to the place where I belong.


Ja, i dag eftetr jobbet beger jag mig hemmåt mot hälsingeskogarna igen. Förhoppningsvis smygfira Helene lite i kväll, om inte annat så har jag chansen att äta massa gotta med Lillasyster, inte helt fel;). Hektiskt vecka kan man säga lr mer en vecka levandes i en väska. Var ner till Sthlm en sväng från onsdagkväll till fredagmorgon, så denna vecka har innehållt en massa tågåkande, som jag gillar såååååå mycke!:D Men jag gillar Sthlm och att träffa storebror och storasyster var inte helt fel heller, sushibuffé, den var absolut inte helt fel!

Nä nu ska jag äta lite frukost och bege mig!

Christina Svedberg

I går efter jobbet begav jag mig till bollnäs för att hälsa på min kära vän Christina som bott där sen november och jag hade ännu inte vart där. ¨Så då passade jag på. Supermysig lägenhet var det och superkul att träffa henne igen, var faktiskt ända sen dex vi sågs sist, innan var man liksom van att ses varje dag i skolan, efter skolan, hela tiden. Har saknat det jätte mycket och henne med! Det var en välbehövlig kväll.

Vi unnade oss lite godis, naturgodis köpte faktist jag;). Sedan vart det massa prat och uppdateringar av hur allt ser ut nu. Det hinner hända en hel del. Det som är så skönt är att även om man itne ses så ofta så känns det ändå när man ses som om det inte var längre än någon dag sen man sågs sist. Efter mkt om och men hamnade vi på tranan också, nyktra och glada. Det var trevligt att se lite annat folk faktiskt, men vissa var ju väldigt speciella. Väldigt trött i dag eftersom det inte blev så mycket sömn. Jobbade 12-16 i dag sen i väg och träna, handla mat, fixa med grerjjer inför veckan och nu sitter jag här. Ska ta mig en dush och krypa till kojs, är sjukt trött! I morgon kommer lillasyster och ska färga håret, skooooj!:D
There's something about you and you don't even know it!

Min vardag!

Kom precis hem från gymmet, skulle ha mitt första riktiga pass i dag, trodde jag aif. Eftersom jag itne hade tränat där förr fick jag en instruktion på de maskiner jag ville använda och ja, lite mindre träning än väntat var det men det var bra, nu gör jag inte fel iaf.

Blir inte så mycket skrivande i bloggen nu, iaf när det inte händer något speciellt. Mina dagar ser nästan likadan ut dag för dag.

*Jag kliver upp och tar en promenad
*Gör mig iordning för jobbet
*Jobbar, går hem en sväng på lunchen
*Slutar jobbeet och går då antingen hem eller som jag ska börja göra nu då, träna
*kommer hem, lagar mat och allmänt slöar tills det är dags att sova

Lite annorlunda kan de se ut vissa dagar beroende på om man orkar med en fika på stan eller hinner umgås med någon på kvällen;). Kan ju vara därför jag åker hem så fort jag är ledig, det är då det händer roliga saker, saker hittas på, saker planeras.

Lite saker händer det iaf på både jobbfront och den fronten som handlar om att vilja flytta på sig, nya städer, nya tag:)

If I were a boy...


...I think I could understand
 

Kom änglar

Just nu behöver jag lite Lars Winnerbäck känner jag. Skulle även sitta fint med lite Lykke Li, men Lars Winnerbäck först, det var ett tag sen nu så nu börjar behovet av hans musik komma tillbaka för en stund.

Har haft en helmysig kväll med Josefine och Helene förövrigt, film och godis. Prat och planering så ja, jag längtar till sommaren, bort med snö och slask och allt som  för tillfället hör den här vintern till och fram med våren/sommaren 2009!

Dag 2 av 15

En dag närmre målet igen. Fast det har börjat pratats om att jag kanske får ledigt på söndag och möjligen måndag också så jag inte behöver jobba så många dagar i sträck, kan vara skönt:).
Blev ingen träning i dag heller, jag börjar fundera på att köra hemträning i stället eftersom det skjuts fram hela tiden med gymmet. Hem träning har ju fungerat för mig tidigare och promenader, ja det tycker jag om. I dag trotsade jag vädret och gick ut och gick en timme efter jobbet. Även fast snön yrde och man knappt kunde hålla ögonen öppna, det finns ju inga dåliga väder bara dåliga kläder. Med lite Duffy i lurarna så gav jag mig i väg iaf. Känns bra att jag gjorde nått i dag iaf men nu är jag rätt sömnig så jag ska nog ta mig en varm dush och kanske krypa ner i sängen. Fast jag börjar ju itne förn elva i morn så jag kan nog kika på tv lr något annat innan;).


Dag 1 av 15

Nu är min första dag avklarad. Som många vet ska jag jobba många dagar i sträck nu eftersom vi är kort om folk på salongen. Då är första dagen gjord, ett steg närmare målet. Blev ingen träning i dag dock eftersom jag måsta stänga salongen. I morgon bitti börjar jag, skönt!


Älvorna talar om tomhet och bjuder till dans
Och flykten tar fart
Mellan veta och vilja går vilsen och väntar på sans
Att se allting klart
Men när stormen tar fart över frosten inatt
Ropar sansen på värme i svavel och skratt
Det är tid för dom galna och månen är full...

lyckat?!

Ännu en gång har jag lyckats. Kommer hem från en jätte mysig fika med Sara där man fått både höra mycket och pratat ur sig mycket pluss att Pelin kikade förbi en sväng också, Guld värt! Innan jag gick slängde jag snabbt in en tvätt för att kunna ta med mig några av de kläderna hem till Ljusdal i helgen. Dumt gjort! När jag kom hem hittar jag en ganska nyinköpt kofta i tvätten, en som ska tvättas i handtvätt, inte i 40 grader! Gissa hur den såg ut om inte som om en 7 åring skulle ha den. Första tanken var , om jag klämmer på mig den när den är blöt så töjer den sig säkert. Bara det att den var så hård att jag inte ens fick på mig ena armen, kul va?! Där var dom pengarna i sjön liksom, fast nu sitter jag mest och skrattar åt mig själv för egentligen är det ganska kompiskt, bara att första tanken blir att man aldrig lär sig och man blir ganska less på sig själv. Det är bara materiella ting, inget som är lika mycket värt som andra saker egentligen därför kan jag gå och lägga mig nu med ett gott skratt.

Jag lyckas jämt!

Äntligen Fredag!


Skönt att helgen är här, ännu skönare hade det vart om jag hade vart ledig i morgon också;). Men att vara ledig söndag-måndag är inte fy skam heller men jag var ju lite inställd på att åka hem i kväll. Planerna ändrade och det blir en fika med Sara på Wayne´s i stället och förhoppningsvis Elin också. Hon har ju kommit hem från Norge nu, även om de bara är några dagar så var det så kul att se henne igen, höra hur de går för henne där i Trysil och hon trivdes som fisken i vattnet så allt var bra.:)

I morgon, jobb och sedan drar jag min kos mot Ljusdal igen där jag nog bara hinner hem med väskan sen träffa pantertanterna från Järvsö. Hur planerna ser ut för resten av kvällen vet jag inte men jag vet att det blir massa prat och mys och sånt som vi är bra på. Jag längtar!

Efter den här helgen så kommer inte jag att vara ledig på ja, gud vet när! Nej men jag kommer jobba i ca 2 veckor i sträck, utan vila. Hårt men bra, man jobbar ju inte gratis så;). Då tänker jag också börja träna igen, så jag inte bara kommer jobba, sova, jobba, sova pluss att man känner lite i axlar och sådant när man jobbar mycket nu, dax att träna upp rygg och axlar för yrket.


Nu ska jag packa väskan inför hemresan i morgon sedan traska ner på stan för att möta upp sara (och Elin?)

Dance, dance, dance


Having troubles telling how I feel 
But I can dance, dance and dance
Couldn't possibly tell you how I mean
But I can dance, dance, dance
So when I trip on my feet Look at the beat
The words are, written in the sand When I'm shaking my hips
Look for the swing
The words are written in the air

Dance
I was a dancer all along
Dance, dance, dance
Words can never make up for what you do

Easy conversations, there's no such thing
No I'm shy, shy, shy
My hips they lie 'cause in reality I'm shy, shy, shy
But when I trip on my feet
Look at the ground
The words are written in the dust
When I'm shaking my hips
Look for the swing
The words are written in the air

Nytt år, nya möjligheter

Ett ganska bra ordspråk skulle jag vilja säga.

Jag uppdaterar lite kort med att de senaste dagarna har vart så himla bra. Mitt nyår var super bra. Ärligt talat har jag inte haft speciellt roligt på nyår på kanske hmn.. 5 år? Men de här nyåret vart super. Det var rätt lugnt med det var inga problem, vi slapp de stora festerna där hälften spyr, några bråkar och gråter. Så den kvällen tackar jag mina tjejer Josefine, Helene och Lilly för som jag förövrigt inte hade träffat på två månader då. Bara det gjorde ju kvällen bra att träffa henne igen.

Mina historier om varför dessa dagar vart så bra skriver jag inte nu för nu ska jag titta på en film och försöka somna:). Den som frågar får veta, så enkelt 'r det!

RSS 2.0