Nedräkning!

Åker om 20 min från ljusdal och vidare ut i Europa, jag och min 17 kilos väska. Tågluffen börjar NU.. :)


/Penntrollet

Have you heard the news today? I'm leaving town..
Jag vet att uppdateringen på sistone varit dålig men det har helt enkelt inte hunnits med!

Idag beger sig Penntrollet och de två blondinerna ut på tågluff i 3 veckor, Resan börjar klockan 19 ikväll. Har fått höra att min garderob kommer vara lensad när jag kommer hem? Att Isa får överta min sovplats hos Carro, att Carro ska underhålla Isa undertiden.. låter bra?

Ska försöka uppdatera så mycket som möjlgt under resan, när jag får tillgång till dator vill säga! Vårt första stopp ä Berlin, där bör mnan väl få tag på ett mysigt internetcafé.

Nu, idag ska det sista ordnas:
Växla pengar
Gå på apoteket
Inhandla det sista på Coop
Fixa adresslista

säkert massa mer..


Dags att sätta fart!

/Pentrollet on the goÄlskar överraskningar!

Sitter nu på Isas rum i Grong, Gabbe håller på att städa upp efter sig här, imorgon bär det av hemmåt för töserna:). Jag överraskade båda två igår, sa att jag inte fick ledigt och sedan dök jag upp bakom disken och bad att få köpa mat, snacka om förvånade.. Speciellt Isa så vi hade lite kram och gråtkalas en stund:). Därför älskar jag överraskningar, allt blir så mkt roligare då och att få se glädjen. Något jag verkligen tycker om också är Norge, jag satt och tittade ut genom fönstret heela vägen från gränsen och fram, så fint och så mysigt.. Bara man kommer närmre norska gränsen så blir allt bara så mycket finare :).

Nu ska jag bege mig ut och utforska Grong lite.

/Redhead on tour

Fröken svår

Du ville visa att du fanns och att du levde
Och att inte allt var lika dött som dom
Du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
Och att det gick att göra om

Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot som som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår


Tonight I'm not taking no calls cause I'll be dancing

.. Där fick jag för jag dansade och hade så sjulkt roligt! För att jag släppte loss och var galen, dansade som om det var det sista jag skulle göra. Jag hade nog inte haft så roligt på dansgolvet på länge, länge.. Då försvann min bebis, min telefon. Jag märker ju nu vad beroende man är av den, man har ju typ ALLT i telefonen. Så nu går jag bara och väntar och väntar på att någon ska ringa och säga "Hej, vi har din telefon här!". Jag skulle typ studsa av lycka! Än har jag hopp att det finns någon så vänlig själ här :)

Boxar på boxningsbollen

Shoppade loss igår, verkligen och det var så skönt! Köpta massa saker men ändå ingen ångest över att jag slängde ut så mkt pengar, bra va? :)

Det knyter sig i magen, jag är så ARG! på flera saker som händer just nu men en sak kan jag inte släppa och det är det som gör mig mest arg... jag skulle kunna stå och slå på en boxningsboll i timmar för att få bort det!

Tar för givet...

 Jag har kommit på att jag hatar eller ogillar starkt när man blir tagen för givet.. Jag blir liksom besviken, ändå lyckas det hända och då backar jag hellre. Eller är det jag som tar för givet kanske?

/Penntrollet

RSS 2.0