Äventyr i Nordsjö

                                     


Fredag:
Fika Med Josse och Jossan på finnen för att uppdatera oss lite i vad som händer för var och en och andra. Sedan hem för att förbereda för lördagens äventyr i Nordsjö. Helene, jag och Josefine skulle då cykla runt kalvsjön och picknicka lite. Så jag skulle hinna med att pumpta cykeln, fixa matsäck och sen kanske en prommis. Eftersom vi itne hade något gott bröd hemma bakade jag faktiskt mitt eget, hittade på det helt själv också, lr nästan iaf. Promenaden blev inte riktigt av utan Kristin kom förbi och hängde lite med mig i stället och sedan fick jag en förfrågan om att vara chaufför och det ville jag så klart.

Lördag: Vaknar av att klockan inte har ringt! Som tur var inte allt för sent men kommer då på att jag totalt glömde bort att gå ner till Statoil och pumpa cykeln, suck! Så det var bara att traska ner och pumpa i luften för att sen cykla hem och göra mig i ordning. Josefine och jag gissade på att trippen skulle vara ca 2km lång. När vi närmar oss Helenes hus ser vi sjön och det såg inte ut som 2 km. Vi fick sen reda på av Helene att det var 2 mil, men vi skulle ju ändå stanna och fika någon/några gånger så det kändes inte så jobbigt. Hittade en mysig sten/strand där vi låg och solade i ca 2 1/2 timme och sedan fortsatte vi. På vägen lyssnade vi på musik, knäppte roliga kort, spelade in små filmer, tittade på kossor och hittade en död ormunge som jag förövrigt trodde var en JÄTTEFET mask först.
   Vi klarade 2 mil galant och eftersom min far körde helt fel när han skulle hämta oss så cyklade jag och Josefine ca 5km till ut till vägen då vi undertiden också såg en påkörd grävling. Vi planerade utgång och äventyr till huddik men kvällen slutade med glass och robinsson i stället, vi eller jag var iaf helt slut och helt röd! Bondbränna delux, ingen vacker syn men den är snart borta nu. Så stark trodde jag itne solen var ;).

Söndag: Ut på promenad runt pölen men hinner bara halvvägs innan telefonen ringer och jag då cokså blir förfrågad att skjutsa och självklart ville jag det, en anlednind att ha bilen för mig själv och pumpa musik. Det slutade med att jag sprang hem och körde de bakfulla(fulla?) pojkarna till järvsö. Sedan tänkte jag vara snäll mot min mor och kratta men ja, krattan gick sönder självklart! Då tänkte jag vara snäll och åka och handla i stället vilket gick bra förutom motorstopp i rondellen KUUUUUL!

Det var min helg i kort  format och den tackar vi för. Nu ska jag ut i solen:)

Barcelona

Nu har vi bokat och betalt resan. 17-22maj åker vi ner för att hälsa på Lillypilly i hennes hem, ska bli såå kul och såå skönt att åka i väg lite också. Kommer bli några intensiva dagar för att hinna med allt vi vill, men vadå, sova kan man göra när man blir gammal eller sova är överskattat som Josefin brukar säga;D.

Snart helg, får se vad den bjuder på. Kalas på kolsvedja iaf på lördagen, kanske kika ut en sväng också. Söndag ska jag kika på lägenhet faktiskt, får se om det gör detta val något lättare för mig, Hope so!

I'm that star up in the sky!

Orkar inte uppdatera här så mkt nu som ni kanske märker men gör några tappra försök i bland, som nu.
Har nästan bokat resa till Barcelona i dag, till Pillan med dom andra tjejerna (pantertanterna). Kommer bli superskoj och super kul att träffa Lilly igen, hon saknas här hemma i vårt lilla gäng. Resan blir iaf av den 17-22maj, såååååå skönt!

Nu börjar jag iaf ordna upp i mitt huvud, jag har börjat få lite struktur på mina planer, lite iaf och det känns skönt. Som kanske itne alla vet så blir det inget Stockholm för mig och mina damer, inte just nu i alla fall. Det satte igång lite kaosartade situationer i min hjärna men det klarade upp sig rätt fort och jag är JÄTTE glad för Josefines skull som ska rycka in i lumpen 8 juni, sjukt rolig grej ju. Hade inte tackat nej till varken den chansen du får eller till att göra lumpen ens för den delen.

Planen för de närmsta månaderna är dock fortfarande lite oklar men det är mest för att jag är så velig av mej, beslutsångest har ni hört det förr? men jag försöker tänka att eftersom jag ändå vet (typ) vad jag vill göra till hösten så är det jag väljer att göra fram tills dess bara tillfälligt, kan bli lättare att bestämma sig då :).

Nu blir det greys, love!


En utav alla låtar som man kan kalla våran, Josefin Eklund och jag lyssnade mycket på denna under tiden på södra slottsgatan. Men de är bara en av alla dom ;)

Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om

Ja de var ett tag sen jag skrev och en hel del har hänt.

*Stockholmsplanerna ligger på is
*blivit erbjuden olika jobb(därav svårt att bestämma mig)
*Haft roliga och minnesvärda kvällar på stadt (mest med Josefine och Helene)
*Flyttat (mitt rum här hemma ut till ett annat rum;))
*Massa annat tokNu har jag nyss lagt ut min balklänning på blocket (http://www.blocket.se/vi/21031273.htm?ca=5_s), känns lite tråkigt faktiskt, att man abra skulle använda den en gång. Ännu konstigare känns det att det snart är ett år sen jag tog studenten, helt GALET! I bland tänker jag vad lätt man hade det när man gick i skolan, inga bekymmer, inga stora beslut som behövdes tas, de största besluten var väl vilka modeller man skulle ha på visningen, vilken balklänning man skulle ha. Nu måste man bestämma vad man vill göra, vart man vill bo varför/varför inte. Samtidigt vet jag hur jobbigt jag tyckte det var med skolan, hur mycket jag längtade tills jag kom ut i arbetslivet och kunde göra vad jag ville, det som håller mig tillbaka är att jag vill göra så mycket och vet inte vart jag ska börja. Nu får jag ta mig i kragen och inte hålla på så här, någonstans måste man börja!


I bland tänker jag på vad roligt vi hade det i skolan egentligen, avrför klagade man på att få stå och hålla på och vara kreativ hela dagarna. Att få göra frisyrer på dockor och människor helt hur man ville. Jag klagade nog mest för den där portfolien som man heeeela tiden skulle skriva;). Det är inte ofta man får göra en uppsättning på en kund nu, inte testa, leka och bara ha skoj. Fast det är det yrket går ut på så egentligen är det de man gör men med lite allvar i, kunden måste ju vara nöjd när den går därifrån.

Det är nu man har kommit till friheten, det är nu man är fri sägs det. Jag känner mig fri fast ändå inte, man har mer plikter som kallar. Det som är bra att är man ung är man ursäktad att göra tokiga saker, sticka i väg på en resa, flytta till något konstigt ställe för att sen lugna ner sig och gå tillbaka till plikten. Jag kommer ofta att tänka på en mening jag fick höra på min studentmottagning. Alla säger hela tiden "välkommen till friheten" och jag kände mig verkligen fri. När en släkting till mig skulle tacka för sig och gå sa han med en allvarlig min:
-Bara så du vet, du har itne kommit till friheten, du har just lämnat den!hittade en film från studentkryssningen, tycker jag skymtar en Lisa, Josefin och en Evelina där i vimlet på dansgolvet. (endast mitten av filmen som är bra)

RSS 2.0