Sov du lilla videungSolskens öga ser på dig
solskensfamn dig vaggar.
Snart blir grönt på skogens stig,
och var blomma flaggar.
Än en liten solskensbön..

Sov du lilla videung
<3


Trondheim Kyrka

.. Jag har kommit på att jag tycker mycket om kyrkor, jag vet inte varför men jag tycker det är något mäktigt över dem. Det är som en annan värld när man kommer in där.

Igår var därför jag och Isa in i Trondheims kyrka, jag har pratat ett tag om att jag ville gå dit och tända ett ljus. Så det gjorde vi igår, väldigt fint. Hela Trondheims kyrka var väldigt vacker och när vi kom in stod de och övade körsång där, mäktigt!

Men Jag vet inte riktigt om något någonsin kommer slå Notre dame, det var riktigt mäktigt!Nu kommer jag nog pausa det här ett tag, det finns just nu mkt viktigare saker att lägga ner tiden på..


Förändrats?


Min chef frågade mig idag om jag var dålig eller så?
Njae, svarade jag i förbifarten..

Du är så förändrad, svarar hon och tittar ner i sina papper igen.Vadå förändrad?
Jag tycker då jag är likadan nu som när jag började. Kanske att jag tar mer plats och inte frågar tusen frågor hela tiden, men det borde väl inte vara något dåligt?
Antingen skiner allt tok igenom nu eller så är det någon liten fiende till mig som hittat på något.

Sömn!

Jag som var så glad över att ha fått tillbaka en del av sömnen förra veckan, tji fick jag! En vecka sen är jag igång igen.. Men man får vara nöjd med det lilla, försöka iaf men sömn är såå viktigt för att vardagen ska fungera, För att JAG ska fungera riktigt!


/Penntrollet

kompromissar

Som kompromiss för min "ung och dum" helg förra helgen så kände jag mig JÄTTE gammal den här helgen. Har varit helt slut hela helgen och jobbat då så klart. Hade nog världens bästa jobbdag igår, så tacksam för de fina människorna på jobbet, de väger upp de andra!

När jag kom hem skulle jag klippa topparna på mig själv, laga god mat och bara rå om mig själv.. vilket jag gjorde. Sen har jag fått nått slags sug efter att ta ett glas vin när jag kommer hem efter jobbet på helgen, varje gång jag försöker så misslyckas jag. När mamma och pappa var här så fick jag väl i mig två klunkar sen var det inge gott. Igår försökte jag igen och drack väl tre-fyra klunkar samtidigt som jag hejjade på Järvsö i körslaget, efter sista klunken slocknade jag på soffan.. Vilket är det skönaste som finns.

Men ni hör ju, jag är faktisk inte ens 22 men hur gammalt låter det inte med.
"Jo men jag tog mig ett glas vin, tittade på körslaget och sen somnade jag"

Och på fredagen då.. slår över på "så ska det låta" och Min favorit Brolle är med, just då ska han presentera och sjunga sin låt "det är hon". Vem skulle inte vilja ha en sån låt skriven till en? Så här satt jag och vart alldeles rörd och tårögd, till brolle?!

Nån måtta får det vara! Men som sagt.. jag tror det var en kompromiss för förra helgen då jag trodde jag var någonstans mellan 16-18 igen :)


RSS 2.0