Afro Powerdance

 Nydushad och utvilad efter ett svettigt pass affro powerdance, det är det roligaste jag vet, det bästa träningssättet jag vet. När jag går ut därifrån har jag alltid satt igång hjärnkontoret och släpper ut mina ideér och de allra bästa kommer fram, det känns som inget kan stoppa mig... ja det är endorfinerna som talar, men de är så skönt!

Dock kändes det inte lika roligt idag, vet inte varför... lr jo kanske. Jag lessnar på att träna när jag inte ser de resultat jag vill.


Nu ska jag vara kreativ och knåpa på med min halsduk!
Jo.. jag ska lägga ut bilder från resan också.. snart ;)

/Penntrolletsleepyhead


Hade en fin födelsedag igår trots att jag både fick handla och göra mat till hela familjen själv.. men då har jag innestående;P.
Är väldigt nöjd och glad för presenterna jag fick, så ni vet det!

En av presenterna jag fick används ikväll då Isa och jag ska gå på småstadsliv live, de ni ;D!

/Penntrollet

Penntrollet goes födelsedagsbarn


För idag fyller jag 21 år!

:)

Självpepp!

Sitter och peppar mig själv inför denna dag, undrar vad den kommer innehålla. Var på möte igår angående mässan och kikade på lokalen m.m. Givande eftersom det är bra att ha lite koll på lokal och sådant när man ska designa montrarna. Sprang även runt och delade ut biljetter igår till butiker som inte fått.

Idag blir det säkerligen mer skissa på montrarna.. dags att sätta igång kreativiteten nu alltså, men jag har rätt bra koll på hur jag ska göra. Ändå är det en utmaning men det är något jag kommer lära mig massor av.

Dags att bege sig ner till min nutida arbetsplats Wahlins/Rena rama verkstan

/Penntrollet

När det äntligen är över

Min rastlöshet förvandlades snabbt till att ha FÖR mycket att göra. I två veckor framöver jobbar jag nu som entreprenör (kan man väl kalla det?) inför trensmässan här i Ljusdal den 23 oktober. Självklart när jag fått hoppa på det så rings det om jobb hit och dit, som vanligt.

Så jag tycker ni ska pallra er till Trendmässan i Ljusdal den 23/10. Biljetterna kostar 150kr för vuxen och 70kr för ungdom (upp till 19 år). Det kommer hållas föredrag med några kända designers och annat. De flesta av ljusdals butiker kommer vara där och ha roliga erbjudanen och säkerligen bjuda på lite smått och gott. I biljetten ingår också lite olika saker som 10% rabatt på mat i ljusdal m.m. Jag tror det kommer bli en rolig dag med mycket folk. Framförallt så händer det något.

Ni kanske undrar då, men du är ju frisör.. vad gör du som entreprenör? Men jag tycker det är roligt att testa på olika saker hela tiden, även om jag verkligen tycker om att vara frisör så finns det så mycket annat att göra också. Så jag såg min chans att testa något helt nytt och samtidigt lära mig mycket utav det, vilket jag är 100% på att jag kommer göra.


Dags att bege sig iväg och se vad denna dag har för nya lärdomar!

/Penntrollet.. Entreprenör

Come away with me ?

Nu har Penntrollet varit hemma och rört om i grytan i två veckor och visst har det hänt mycket för min del men det är ju ingenting mot hur mycket som hände när vi var ute och reste. Jag har verkligen fått mersmak och skulle kunna packa för att åka iväg någonstans igen, påengång!

Har fått reda på att hela Europa ligger under terrorist hot och det gjorde det när vi var ute och reste också, känns ju bra att veta.. Jag kan ju iaf pricka av på min lista "Överleva ett bombhot-check", då tänker jag mest på eiffeltornet då det var lite läskigt att vi var högst upp i det tornet och traskade ner som vaniga turister och en timme senare evakuerades 2000 personer ut från tornet p.g.a. bombhot. Fick också reda på att vi bodde i världens ghetto i Paris, fast vi visste att det var ghetto när vi var där men vi har fått det bekräftat genom nyheter som visats därifrån sen man kom hem. Folk som pantar burkar för att ha råd med mat till barnen bor där ute, inte så konstigt att det konstant hände konstiga saker där, inte konstigt att man ständigt var rädd att någon skulle dra fram en pistol ur fickan, inte konstigt att man ständigt kände sig uttittad som om man hade strålkastare på sig, vi såg inte direkt ut som de som bodde där... men vi överlevde det med!


Sjukt rastlöst penntroll som försöker fylla dagarna med något.. går ut och tar en powerwalk ca 157 gånger om dagen, tränar 35 gånger, använder min kreativa sida, umgås med människor jag blir glad av, pratar MASSOR i telefon då jag inte kunnat göra det på tre veckor, dansar runt här hemma till bra musik och Isa som publik.. ibland även Gabbe lr någon annan. Jag är inte gjord för att vara göra lös/arbetslös.

Nu ska jag ta tag i dagen!
/Penntrollet.. även kallad lilla My nu, då jag var lite wild & crazy och klippte lugg igen.


RSS 2.0