The best you never had


Omtumlande helg kan man säga. Försenat tåg från gävle, satt på stationen i tre timmar för att åget inte fick åka från uppsala så i stället för att vara hemma klockan 20:00 var jag hemma närmare 23:00 så fredagens aktivitet var att sitta på stationen i gävle:). LÖrdagen däremot väntades fika på finnen med JOsefine Owetz som ÄNTLIGEN har kommit hem från Australien. Mycket prat om allt hon hade gjort där, saker man liksom drömmer om att göra, även lite uppdatering av hur läget ser ut i Ljusdal, vad som hänt och inte hänt. Då bestämde vi oss också för att gå ut på krogen, det var ju ändå gratis så vi skulle itne förlora något utan endast ha kul.

Så vid nio möttes vi upp, Josefine, Helene, Marcus och jag för att hänga lite, sedan gå till Gk:s och sist men itne minst stadt. På Gk:s blev det en kaffe för att vi skulle orka med kvällen eftersom vi då hade bestämt oss för att vara nyktra och ha roligt iaf. Vilket vi hade, jag hade riktigt, riktigt roligt och är glad att jag var nykter. Jag hade ju lika roligt som jag brukar och slipper då må dåligt i dag eller ha ångest för att man kanske sagt något dumt lr så, det slipper vi i dag:). Mycket bra musik i går också, så bra musik som dom spelade i går avr det länge sen det var där, om det ens har avrt så bra musik någon gång alls. Mycket tok på en kväll men väldigt bra kväll annars!Bra låt, Leona Lewis-The best you never had :)

It aint me babe!

Lars Eriksson, Idol 2008. Ja jag tyckte han var bland dom bättre faktiskt fast jag vet att många tycker jag är tokig. Det här är bland dom bästa:)

http://www.youtube.com/watch?v=vzorh9kpsw8&feature=related


I'm Back, back on track

Nu sitter jag här i mitt nya boende i Gävle, i morgon och fram till fredag väntas jobb på salong flanör. Ja, jag märkte för varje gång jag åkte till gävle eller bara förbi att jag saknade ju stället mer och mer. Fast egentligen är det nog personerna här jag saknar, mina klasskompisar m.fl. När jag då för andra gången vart erbjuden att jobba på salong flanör och fick ett toppen erbjudande till boende så kunde jag inte längre hålla mig härifrån så nu är jag här igen, Fast denna gång i en mycket större, mycket centralare och myckeet billigare lägenhet. Jag menar den hyran vi får betala för att bo mitt i stan, 3 rum och kök, möblerad, el och internet ingår+balkong, tvättmaskin och diskmaskin. Går inte att få bättrer läge, bor inte ens fem minuter från jobbet som då ligger i flanör, vid Gina tricot och det här, har väl fem minuter till stationen härifrån också om jag ska åka hem. Hyran på denna är guld, lika mycket som jag betalade för min lilla etta på söder, då utan internet inräknat. Visst var den mysig på nått vis, gillade den men mkt, mkt för liten, speciellt när vi bodde två stycken där ett tag;).

Ni som vet undrar kanske, järvsöbacken då hur blir det med det? Jo jag kommer jobba där, inte heltid bara men så mkt som jag kan iaf och det är jag också väldigt, väldigt glad för. Mina kliande frisörfingrar får börja jobba igen och få lite erfarenhet med sig, kanske också ett gesällbrev:).

Jag ville bara updatera läget för de jag inte hunnit berätta nyheten för.
jag är tillbaka i Gävle och jag gillar det:)!

Is that alright with you?


Damien Rice-9 crimes (mkt, mkt bra låt)

Uppdatering av norge:
Jag tackade nej till det jobbet jag blev erbjuden nu i Norge, det på kundtjänst på telenor mobil. Mest för att det var så himla kort varsel så jag skule itne ens kunna kolla upp vart jag skulle eller hur jag skulle ta mig dit. Annars gjorde det inte mig något att det var ett litet ställe eller så, bara lättare att inte slösa på pengarna då. Men nu har jag som sagt tackat nej och väntar på nästa tåg. Men kommer det inget nästa tåg så har jag ju som sagt redan fått jobb i Järvsöbacken och jag tror inte det är helt fel för mig eftersom jag ska stå i barnliften. Jag har blivit erbjuden en del frisörjobb också men det ena behövde jag ha tillgång till egen bil om jag skulle få och det känns lite så där eftersom jag åker till norge för att tjäna i hop pengar så vill jag inte slösa bort dom på en bil och bensin, en annan salong fick jag jobbet på om jag tog med mig någon utav mina frisörvänner. Det skulle ju vara enkelt om det inte var så att en av oss måsta ha gesällen och den har inte jag och dom som har gesällen som jag känner, dom tror jag trivs där dom är, det skulle jag gjort. Fast jag har ju länge och vill fortfarande åka till Norge, men det är alltid bra att ha en backup och det har jag. Fast jag vet att Norge kommer bli av, kanske bara inte i år som jag ville förut:).

Jag letar vidare samtidigt som jag letar någon salong någon annan stans än Ljusdal, någon riktigt bra salong. Fast första stopp är då gesällen men har jag tur kan jag hitta en bra salong där de hjälper mig till gesällen då, två flugor i en smäll och mycket bättre än så kan det inte bli. För jag måste erkänna, jag saknar att stå på en salong och klippa, färga och allt annat man gör, det kliar lite i fingrarna:).

Nu ska jag och min sjuka syster bege oss upp mot sjukhuset. Jag ska se om dom kan komma med nytt om vad problemet med min mage är eller om jag måste göra fler tester, vilket jag säkerligen måste:/.

Golden Hits


I helgen vart det som sagt stockholm iaf, även om jag hade lite eller väldigt mycket beslutsångest på om jag skulle åka eller inte, men jag kom i väg iaf. Tur var väl de för det var riktigt kul. Vi firade då Daniel som fyllde 25, egentligen var de i mars men.. bättre sent än aldrig. Var ut och åt på Golden hits, mkt trevligt och mtk god mat. Det stället blev senare en stor krog lr vad man ska säga, en hel del dansande vart det iaf. Det allra bästa var nog att för en gång skull se utelivet någon annanstans, itne Ljusdals uteliv med andra ord. Tycker faktiskt att det börjat bli lite tråkigt nu, lr börjat. Visst är det kul om man går ut någon gång i bland men blir det för ofta så är det samma gäng, samma folk.

Efter en helg i Stockholm har jag gått och blivit sjuk, typiskt. Hatar att vara sjuk iaf när man är för sjuk för att träna och orka göra vissa saker, inte orkar kliva ur sängen men blir så rastlös så jag måste iaf. Så i dag har jag fått gjort mer saker än vad jag brukar fast det är sjuuuuukt tråkigt att gå hemma. Så eftersom man behöver mysa ner sig i täcken och filtar när man är sjuk så ska jag göra det nu och titta på Sex and the city the Movie, som jag längtat! ;D

Take away my thoughts for a second...

Beslutsångest.... IGEN!

Maybe..Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with

/Carrie Bradshaw, Sex and the cityIf I were a boy

Måste bara tillägga först innan jag skriver ner en sjukt bra text här, att Dex helgen vart helt sjukt rolig. Tack för den!:D Hände mycket under bara en helg, många väldigt konstiga saker också men det gjorde bara helgen mer minnesvärd. Lika kul varje gång när Lina, Carro, Christina och Nicklas kommer och hälsar på så där över helgen. Jag hoppas den traditionen fortsätter!
If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

RSS 2.0