Honey, I'm home!


Nu är jag hemma igen efter 5 dagara i Spanien, känns skönt men visst hade man inte tackat nej till Solen i några dagar till inte :).

Spanienresan har vart lite hemligstämplad för att Carro skulle få sin resa i födelsedagspresent så hon hade ingen aning om att hon skulle åka förns kvällen innan. De var alltså mina kusiner m. familj som skulle åka:). Den första överraskningen fick då Carro på Onsdagkväll, att hon skulle åka hem och packa för att åka till spanien på torsdag eftermiddag:). Den andra överraskningen som vart för både Carro och kusinerna var att Isa och jag skulle med. När alla står inne på flygplatsen och väntar så kommer Isa och jag intraskande, gissa om de vart förvånade? Lite tårar vart det också, kul att se dem så glada:)

De dagarna vi var där har vart jätte sköna. Lite molnigt på förmiddagarna men på eftermiddagen så sken solen så badat har vi gjort, både i havet och i pool:). skönt att komma i väg någonstans också, även fast jag verkligen hatar att flyga. Resan ner fick jag typ panik på och så har det aldrig vart förr men även fast jag hade tagit sömntablett nu så vart jag helt knasig, men det gick över efter en tuplur på planet:). Hemresan var desto bättre men då hade jag både druckit lite vin för att lugna mig och sedan när det gick ur kroppen tog jag en sömntablett.. när då planet vart försenat ca 4 timmar så var jag ganska borta, men jag måsta ju hålla mig vaken för att kunna sova på flyget. Så med rödsprängda, hängande ögon försökte jag hålla mig vaken, försökte prata även om munnen inte ville följa med men tack vare detta så gick flygresan hem hur bra som helst, var bara skönt att få åka hem:) Men nu är jag rätt sltien och rokar inte sitta här och berätta om veckan utan nu ska jag sova och i morgon ska jag börja ta tag i saker igen:)

G'natt!

Sommarens sista smakI går börjades det, sökandet efter jobb till Norge. Mötte upp med Helen på arbetsförmedlingen för lite letande och lite disskution om vad, hur, var när? Vi hittade några intressanta. Sedan vart det lite fika och prat på Finess, en glass för att avsluta sommaren, lite sent kanske men bättre sent än aldrig;).
har vart och sökt lite jobb i sthlm under den senaste veckan/veckorna, hunnit provjobba har jag också. I dag vart jag erbjuden ett till jobb fast då i Gävle och pratade även med en annan salong i Sthlm, tyvärr vill de antingen ha elever eller färdiga gesällfrisörer och eftersom det är så kort tid till gesällen så tyckte både han och jag att det var bättre om jag återkom, det kändes rätt så nu:). Men jag har andra planer på gång också fast viktigast känns på nått vis att få klart norge för jag vill verkligen, verkligen åka för när jag gjort det kan jag lägga all min energi på gesällen igen:D!
   Just nu vill jag bara börja träna, känner mej så jäkla slö, pluss att det blivit lite för mycket i sommar och hösten som vart, guuuud vilken ångest jag får:/. Jag vet också att mina magproblem faktiskt blir lite bättre om jag håller hälsan i gång och formar om kroppen med mer muskler i stället, Då menar inte jag muskelberg för er som tror det. Man kan faktiskt ha muskler utan att de är stora som hus ;). Nä hälsosam är ordet för kroppens bästa!


Nä, nu ska jag krypa ner i soffan och kika på tv :)

magont, sjukhus m.m.

Jäkla mage med bara massa problem för tillfället. Länge har jag vart glad för att jag kunnat äta det mesta utan att känna av det i magen. På de senaste 2 månaderna ändrades det och jag tänkte.. bara det inte blir som förr då det var lättare att säga vad jag kunde äta än att räkna upp allt jag inte kunde äta. Det var så jobbigt, tråkigt och krävande att jämt, JÄMT behöva tänka efter, kan jag äta det här? innehåller de nå mjöl, mjölk, för mycket fett, nåfot som var för hårdsmält för magen som t.ex skalet på gurka, äpplen, paprika m.m. Speciellt jobbigt var det när man skulle äta borta, det är alltid svårt att förklara för andra vad de är som funkar och itne funkar, hur ont det gör och att man inte vet hur länge det varar. Förstår ni att jag hoppades på att de problemen itne skulle komma tillbaka ;)

Nu hade jag då den turen att det inte blev samma problem, nästan iaf. Nu blir jag bara grymt illamående då och då, speciellt efter de dagar jag druckit, så har det aldrig vart för mig förr. Jag får fortfarande samma problem i bland om jag dricker för mycket mjölk eller äter något ed alldeles för mycket fett eller mjöl i, men inget märkbart. Det som är nu är att jag får sjukt ont av socker, allt socker. Godis, läsk, saft, cider, drinkar ja allt!

I dag har jag också haft en grymt huggande känsla i magen, det började klockan 10 i morse och fram emot klockan 17 i eftermiddags ville jag bara ta bort magen kändes det som. Det gjorde så sjukt ont och illamåendet kom då också. Nu blir det utredning på detta hoppas jag, vill itne ha så ont som jag haft i dag. Även om jag vet de som har det värre, men ändå!
Måste tillägga att efter jag skrev detta åkte jag upp på sjukhuset för ett svar. Därifrån fick jag åka vidare till Hudiksvall sjukhus där dom anade blindtarmen men det var bäst att jag stannade över. För att tänka positivt så tänkte jag att man brukar iaf få rätt goc mat, bli ompysslad och sova gott på sjukhus. 2 minuter senare kommer en sköterska in och sätter dropp på mig och säger att jag får inte äta något föns alla tester är gjorda, damn it tänkte jag då. Till råga på det så har jag fått sovit i korridoren, lite för mig själv bara för de inte hade tillräcklig med rum:S. Efter massa tester och andra saker under onsdagen hade jag bara en grej kvar och hittade de inget på denna skulle jag få åka hem. Tyvärr låg de så långt efter i schemat så jag fick ligga över en natt till. Självklart såg de fortfarande ingenting, de vet alltså inte vad felet är ändå men troligen itne blindtarmen.

Okej att jag ville åka hem men jag ville åka hem med ett svar vad det var för fel. Jag måste också tillägga, vad man uppskattar mat när man fått vara utan och legat och tittat på när andra får sin mat, själv ligger man med en slang som går rätt in i armen som ska föreställa mat, mums vad gott:)!

Hold on, hold on, be strongVisst kan det kännas, det kan hugga till lite och man kan börja fundera. Själv känner jag så här, ingen i de att grubbla i det. Det var inte meningen och egentligen så ville jag inte heller det är nog mest andra funderingar jag har. Fast jag har slutat att grubbla i dom också, man gräver bara ner sig själv. Så i stället för att gräva ner mig klättrar jag uppåt i stället, nya äventyr, nya tag. Söker jobb lite överallt i Sverige men faktiskt också på andra ställen, jag vill göra nått nu. Det börjar bli tråkigt att inte ha någon rutin, att när alla sitter och säger "blää, i morn ska jag jobba/till skolan" så kan jag bara rycka på axlarna för jag ska inte det. Vissa skulle säkert tycka att det är skönt, men det gör inte jag för man får så mycket mindre saker gjorda än vad man skulle få annars. Jag segar liksom ner massa saker i stället för att ta tag i det andra under tiden.  Nu vill jag bli en arbetande kvinna, inte bara gå och vänta tills det bär av till Norge:)


Förövrigt hade jag en super helg. I fredags vart det spontanutgång med Carro, Malin och Karin vilket vart mkt lyckat, även om jag hade mina tvivel;). Lördagen var det bara att stiga upp för klockan halv åtta kom Josefin Eklund för att hämta upp mig. I Bollnäs hämtade vi upp resten av tjejerna Olivia, Lina och Christina. Vi skulle åka på en utflykt till Falun, lager 157;D! Dagen vart helt kalrt lyckad, även om jag inte hittade jätte mycket saker så var det ändå på tiden att vi umgicks för man har ju liksom saknat dom små liven:). På kvällen väntade utgång med ett annat gäng flickor, tyvärr blev det inte som planerat och jag fick möta upp dessa på Stadt i stället. Efter krogen var jag lagomt trött och kände att jag hade velat sova för några timmar sen, men hamnade på efterfest och var inte hemma förn vid 4 tiden någon gång. Gårdagen spenderades mest till att titta på Sex and the city och halvsova hela dagen, ändå somnade jag vid tio tiden och sov oavkortat till halv nio på morgonen. I vanliga fall brukar jag vakna när resten av familjen kliver upp för jobbet;P. Jag var rätt trött alltså;P


Nu vankas mat, mumma! :)

RSS 2.0