Åren går in i varandra och jag inser att tiden är kort..

Home sweet home!


Det tar tid att lära sig se, att våga stå kvar

Tog mig en lååång löparrunda, njöt mer än vanligt av den. Kom precis hem från mitt kära affropass, hade några riktigt tappra krigare där idag som gav mig massor av energi, lär behövas inför morgondagen! De jobbade verkligen bra, jag blir så stolt.

Om jag är nervös för morgondagen, ja det är klart! Jag har kunnat tänka bort den här nervositeten länge nu, men nu går det inte mer.. Jag vet att det kommer gå bra, men det snurrar mycket i huvudet just nu."I tystnaden finns en strimma ljus
En evighetssekund i en lång minut
Vad ögon ser är vad tanken tror
Att sträcka ut en hand är inte lätt"


Det här är slutet på vår film.

Ser dig på blåa i april, i telefon, i nya jeans. Men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro. Jag minns varenda scen ifrån vår film

Från och med nu, från och med du..
Somliga ljus brinner aldrig ut.


Jag behöver dig kom hit och rör om nu, jag behöver nått att skriva om..

Gör ett försök att återuppta bloggandet. Mkt har hänt sen sist, många nya erfarenheter och lärdomar för livet vidare hela tiden. Att börja älta allt som hänt sen april är inte nödvändigt, det skulle bli en hel bok.. Att jag haft det bra, försöker ta vara på nuet och att jag vuxit som människa räcker, många bäckar små leder dit jag är nu :)

Min sista dag på Hair city är gjord idag, december finns jag på salong flanör. Om ca en månad är det dags för ännu ett nytt kapitel, en resa jag velat göra länge. Första stopp, Thailand! Ni får följa bloggen för att följa resan, mig, Josefin och de andra, vilka de blir återstår att se ;).. Meen nu njuter jag först av allt på hemmaplan, allt som händer här och nu :)"Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar, jag har känslor utan uppehåll.
Jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val.
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av"
-Melissa Horn


RSS 2.0