I was aming for the sky, ended up flat on the ground..

Jag kan verkligen inte sluta lyssna på den låten, sååå bra :)!

Det blir inte mycket uppdatering här nu, det hinns aldrig med. Jobbet tar upp mer tid än det borde och att jag inte alltid har tillgång till internet gör inte saken bättre ;).

And theeen?! Ja vad händer nu? Jag vet inte.. ni som känner mig vet hur jag brukar låta.. Ja, jag har beslutsångest, som vanligt;). Det gör mig sömnlös på nätterna, inte okej! Jag försöker låta saker hända bara, det som är meningen blir av men det hindrar inte mig från att tänka och försöka lösa det.

Jag har iaf kommit fram till en sak och det är att jag inte blir kvar på SACHAJUAN. Av många anledningar, dåliga och vissa bra men jag vet iaf att det nog inte var rätt tid för det här nu, jag försöker intala mig det iaf för då har jag på ett sätt kommit fram till ett beslut :). Jag som egentligen varit ganska målinriktad jämt, just nu vet jag inte mycket alls... ja ville så mycket och vill det än men jag vet inte var jag vill börja längre, jag som hade en plan fr hur allt skulle gå till.. jag tror jag märkt efter de här året att det är ingen idé att planera, saker och ting blir ändå inte alltid som man planerat. :)


Nu ska jag ta och dra mig ner på friskis och träna lite.. inte ens det får mig att komma fram till något beslut längre, undrar vda som krävs?

Nostalgisk

Ja här sitter jag och är nostalgisk. bra musik och lite bilder gör susen det, nu när jag har tid över kanske jag har chans att göra saker jag vill men inte hunnit med på massa, MASSA år.

Igår började min halvtid.. på gott och ont. Dock vart det inte en ledig dag igår.. Jag började med att försöka sova ut och tog sen en promenad, var ju för en gångs skull sol här i Stockholm. En halvtimme efter att salongen öppnat ringer min telefon och de var vår lärling Ingrid som ringde och bad mig komma, KAOS helt enkelt. HA tänkte jag, första dagen jag är borta och det blir kaos...knäpp på näsan åt er! Ja, för er som inte vet så har jag trappat ner på SACHAJUAN(mot min vilja). Som vanligt så handlar allt om ekonomi för företag nu "i dessa tider".. viktigare än vissa andra saker. Det är arbetsgivarnas tid nu inte de anställdas och speciellt inte tiden för oss unga. Jag tar en dag itaget och ser därifrån vad det blir av det här, var jag hamnar, hur det går m.m.

Mer än så säger jag inte, det är nog opassande på bloggen eftersom de är rätt offentligt. Fast.. så mkt mer har jag inte att förlora känns det som. Idag är jag ledig och har hunnit med en hel del, funderat massor.

Nu ska jag snart ta mig en promenad hemmåt till lilla rummet på döbelnsgatan.


-När en dörr stängs öppnas en annan


RSS 2.0