saknar..

Ja førutom att jag saknar alla hemma, som alla redan vet så har jag en sak jag saknar som faktiskt fått mig att tænka till. Jag fick en hel del utav det nær Isa var hær men det ær något jag saknar iaf. Har du någon gång kænnt att du saknar att høra ditt eget skratt? Att høra dig sjælv skratta så dær hjærtligt? Det gør jag nu..

Ha de gott!

.....

Ræknar bara ner nu...

Som att vinka åt en blind och som att skrika åt en døv...

Tro det eller ej men jag ær kvar på jobbet. jobbar till 24.00, nattøppet hær på køpcentrumet så då passar jag på att jobba extra. Finns mycket att berætta just nu. Tar en sak i taget.

Isa var hær i några dagar, hur skønt som helst att ha henne hær, men hur jobbigt som helst nær hon åkte, jag tror jag græt i flera timmar den dagen och dagarna innan också men mer inombords då. Men det ær inte långt kvar tills vi ses igen, tack før att du kom, det behøvdes verkligen!<3

Letar nu lægenhet før mig sjælv i stællet, om va 2-3veckor kommer mathilda och helene hit før att søka lite jobb, kanske blir bættre då, annars har jag andra planer. Den som frågar får veta før som de ær nu går det inte!

Tar ett længre inlægg någon annan dag, nu ska jag fortsætta lyssna på musiken hær utanfør och se om edt kommer någon drop in så dær halv tolv på natten:)!

Ha de gott!


Sverigebesøk!

I morgon kommer Isa!!!!!! :D
Jag ær så glad, jag behøver få vara bland folk jag tycker om, få vara mig sjælv. Det går inte just nu i denna situation så några lediga dagar med Lillasyster kommer helt perfekt, hon prickar alltid in rætt tid och tillfællen! Som jag saknat henne. 

Undrar nær ni andra kommer och hælsar på:)? saknar ju er med!

Tack før alla fina kommentarer på bloggen, facebook, mail, telefonsamtal och sms. Det gør allt enklare nær jag vet att ni backar upp mig i vått och torrt! Familj och vænner<3

drømmar!

Jag har drømt minst tre nætter nu, om inte fyra att jag sæger hejdå till alla hemma. Det ær jobbigt att gøra det en gång men att sen drømma det om och om igen ær inte kul. Speciellt eftersom att sæga hejdå ær det værsta som finns enligt mig, det kan vara så mycket.

I natt drømde jag dæremot att jag var på væg hem, att nær jag vaknade så var den hær resan klar och jag skulle vakna hemma, gissa om jag avrt førvånad nær jag vaknade i en sæng som inte var min, inte mina væggar, mitt tak?!

Førutom dessa och lite småsaker så går det bra, ska ta mig ett prat med chefen till veckan, hær verkar de tro att jag ska bli kvar resten av livet nu. man mærker det på småsaker de sæger, och jag ska inte vara kvar hær længre æn en kortare period, så det kænns som jag måste klargøra det før dom.


Nu kommer snart min andra kund før dagen, så dags att førbereda sig!

ha det gott:)!

RSS 2.0