Bruno Mars-Grenade


May Angels lead you in..

Tung dag med mycket tårar och tankar. Vi tog bort vår kära lilla Kajsa idag, det jobbigaste jag varit med om på länge.. på ett sätt förstår jag fortfarande inte att hon inte är med oss nu. Känns bara som hon ligger och sover, hon har ju ändå levt i familjen i 12 år såklart var hon en familjemedlem och fattas här hemma nu.

Jag hoppas hon mår bättre där hon är nu! <3

Älskade, älskade du


Penntrollet med whiskeyrösten

Låter som en sönderknarkad alkis/målbrottsunge, går som en åttioårig tant, ser ut som ett vrak!

En dag som skulle vara en dag med föreläsning och en tripp till huddik blev en en timme på sjukhuset för att sen spendera resten av dagen i sängen tillsammans med mina nya vänner tranbärsjuice, citron, pencillin och ipren.. meeen man ska väl känna att man lever åh! :)

Jag som gått och tänkt på sistone att jag inte alls är sjuk ofta, jag får nog tänka om! Har snart högkostnadskort på sjukhuset och apoteket, rådgivningen känner nog snart igen mig när jag ringer och jag har väl itne ätit så mkt olika äckliga tabletter som jag gjort det senaste halvåret, jag som HATAR att stoppa i mig tabletter.. Vart tog mitt immunförvar vägen?

att spendera pengar med syster Barbro är samma sak som en utlandsresa?!

Igår kväll krashade jag en sväng och vart sjukt less då allt gick mig emot.. Meeen, bryt ihop och kom igen! Jag satte fart på en gång ändå, även fast jag just i det tillfället lika gärna hade kunnat bokat en resa någonstans långt bort i värmen.. Skulle fortfarande kunna göra det, men jag borde nog ta tag i det här istället.

Pluss att Storasyster lovade mig en dag med shopping och penga spendering istället.. nästan samma sak som en utlandsresa enligt henne, kanske? Men mitt huör steg lite iaf och idag känns det inte alls lika tungt.


Include me out!

En olycka kommer sällan ensam.. Detta kom väl lite som en smäll på käften. SUCK!

 

/Penntrollet.. just nu less!


Spekulationer

.. Är allt för bra på att spekulera, för mycket! (har jag hört)


vill förövrigt ha vår/sommar!


Fredagsmys, julmys, adventsmys?

Så skulle jag sammanfatta min helg!
Min fredagskväll spenderades hos Bullas i Nordsjö. Märsterkocken Helene visade sina kunskaper och vi snodde ihop en suupergod kyckling/ädelostpaj och toppade det med lite idol, struntprat och godis.
Lördag vart en låångfika på Finess med Marcus. För att sedan vara lite juliga och påhittiga så gick vi hem och bakade pepparkakor, har inte gjort det på flera år. Men jag märkte ju varför... Den där myten som man jämt hörde när man var liten. "Ät inte förmycket pepparkakor/pepparkaksdeg, då får du magknip". Jag har aldrig riktigt trott på den, men de fick ju jag sota för igår.. Jag låg som en liten boll i sängen och sökte sympati, vilket jag inte fick så mycket av ;P.

Idag tänkte jag däremot vara duktig och ta mig en promenad nu och sen kanske träna, ta tag i det här igen. Eller åka och baka hos Carro.. vi får se ;).

Så dagens tips: Ät inte för mycket pepparkaksdeg!

Bloggtorka...Har befunnit mig i Åre i några dagar, väldigt mysigt ställe. Nu är jag återladdad på energi, detta ska jag leva på ett tag! :)

RSS 2.0