If God is a DJ, life is a dancefloor !

Klippt, klippt och klippt hela dagen i dag, men de var rätt skönt eftersom jag gjorde om våran gräsmatta till frisörsalong och fick samtidigt lite färg på näsan. Men jag hann ju itne direkt med allt jag skulle hinna med i dag i stället, men aja, de hinner jag en annan gång.

Precis pratat med Josefine Owetz om kvällen, smuttat på första vinglaset ute i solennu. Utgång i kväll med tjejorna, Josefine, Lilly och Helene sen möts vi upp av både Kristins gäng och min sköna böna Josefin Eklund. Så i kväll kör vi tjejor!If God is a DJ
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music
If God is a DJ
Life is a dancefloor
You get what your given
It's all how you use it

I've been the girl, middle finger in the air
Unaffected by rumors, the truth
I don't care
So open your mouth and stick out your tongue
You might as well let go you can't take back what you've done

Snart Helg!

Mycket bättre dag i dag, allt gick så mycket lättare i dag faktiskt:). Vi hade endast en lektion i dag och det var svenska med typ en av de roligaste lärarna som finns, man går inte i från hennes lektion en enda gång utan ett leende på läpparna. En dos av henne var bara bra för mig idag. Vi satt och pratade om att hur lite tid vi har kvar tillsammans, att det gå så fort, sedan kommer vi alltid in på andra saker också, men de nämns inte här;). Vi ska iaf skriva ett emotionellt tal nu på svenskan, man har lite olika saker att skriva om men även om jag på ett vis inte vill så är det nog lättast att skriva ett avskedstal till klassen ändå. Tal till bröllop eller begravning är inte något jag skulle kunna ha fantasi till, men avskedstal till klassen. Då kan man ju prata om massa minnen vi har, tårar blir det nog iaf för den här klassen ligger mig varmt om hjärtat! pluss i kanten har vi för Ewa Marja gav heeela klassen MVG på projektarbetet för att vi är så himla bra tillsammans, vi kompleterar varandra hela tiden och utan tjaffs, de ni;).


Nä nu ska jag ta och kika på So you think you kan dance innan jag slumrar till. Praktik i morn i gävle sen bär det av hemmåt mot Ljusdal:D. sköööönt, vill bara hem, hem, hem nu! Sen får vi se vad helgen har att erbjuda, utgång på lördag iaf och lite klippningar hemma ska det bli också:)I can take a few tears now and then and just let them out.I'm not affraid to cry every once in a while...

Ironic


It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
And who would've thought it figures

Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up in your faceIngen toppdag i dag direkt, men sånna här dagar ska väl finnas till de med annars uppskattar man tydligen inte de bra dagarna lika mycket. Jag har till råga på det lite hemlängtan också, inte sånt jag brukar ha så ofta men nu vill jag inget annat än hem. Men på fredag får jag sätta mig och åka hemmåt. Så jag ska kämpa på, ta tag i saker i skolan, tvinga i väg mig själv att träna eftersom jag vet att jag blir mycket piggare och gladare då. 

Skönt att solen är framme i alla fall, man blir ju lite gladare av det också:). Nu är det inte alls långt kvar i skolan. Nästa helg blir det Sthlm med klassen, helgen efter det är det studentkryssning, 3 veckor senare är det bal och sen är det endast två veckor kvar till den stora dagen, studenten 13 Juni 2008. sjuuuuukt, men skönt på samma gång, bara gesällen är avklarad sen så kan jag göra precis vad jag vill och det tänker jag göra också! :)

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0