ÄNTLIGEN!

I dag klarade jag körkortet, så skönt och så himla kul. Jag är så glad nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till:D


Dex

Nu är den väntade helgen här och det är bara ca.. 7-8 timmar tills mina inneboende edsby/alftabor kommer! Har städat typ hela morgonen eftersom min mor bad mig om det, men nu får det faktiskt duga, jag tycker det är snyggt och luktar gott nu:)! I kväll blir det utgång med ett blandat gäng, kanske nattmatchvi får se hur vi är fram mot natten. Bjuder på några bilder från förra året

What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can't see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright

Just dance, gonna be okay
swing life away

I dag kom äntligen Mathilda hem och I dag fick jag träffa den tösen. Det var sjuuuukt länge sen, typ sen i början av augusti men nu är hon hemma och det tycker jag är skönt:)Josefine Owetz drar däremot snart sin kos mot Australien. Avundsjuk? Nej inte jag inte ;). Nä nu väntar "Ensam Mamma söker" för mig!

Helgen som var..

Spenderades med mina sköna damer från Järvsö, även kallad pantertanterna!
Började hos Helene i Nordsjö med vin och prat.. fick sedan skjuts av Marcus in till Ljusdal där vi slog våra klackar i taket på stadt. Snook lr Kihlen som han tydligen heter var väl lite av en besvikelse, men visst var han väl bra. Det trevliga sällskapet gjorde min kväll, har alltid kul med dessa damer!Söndagen var jag Modell åt Christina på hennes Gesäll som hon Klarade, GRATTIS!


Om ca en vecka fyller jag år, inte för att 19 är någon spec ålder, mest en mellanålder tycker jag.. men fylla år är alltid kul!

Dagen D

Som inte blev dagen D. Jag har ju fastat nu i tre dagar för att jag i dag skulle på sjukhuset och kolla mina magproblem, när jag sitter och tar det lugnt på morgonen eftersom jag är bergsäker på att jag har tid på sjukhuset i huddik vid 15:00, så ringer telefonen.  Det var då sjukhuset som ringde och dom säger
-Hej Evelina du vet att du ahr tid här i dag va?
Jag svarar: Ja det vet jag?
-Är du någonstans i närheten, på väg hit?


Eftersom jag avr helt övertygad över att jag hade tid på eftermiddagen så, NEJ, jag var inte på väg dit!
Det visade sig då att jag hade tid klockan 10 på morgonen. Hur det kan bli så fel vet jag inte riktigt, en sak kan jag u säga att man blir helt lost i huvudet av att fasta. Jag vart så arg när sjukhuset sa att nästa tid inte fanns förn den 20:de oktober, om hela TVÅ VECKOR?! jag höll tillbaka tårara, hade jag gått igenom det här i onödan nu? japp, det hade jag.. För nästa tid fanns som sagt inte förn om 2 veckor och ska jag göra det då får jag gå igenom EXAKT samma, jobbiga sak igen! För tillfället känns det inte riktigt som jag skulle orka, det är plågsamt att bara få äta flytande och känna doften av mat, höra när andra äter, SE! Men vi får se, ändrar mig kanske om den delen också, nu har jag ju testat på det:).

För att se det på den positiva sidan som man ska göra så fick jag mig en rejäl detox av kroppen, vilket ledde till en kickstart på min träning. Vilket också ska leda till att man blir piggare, fräshare och jaaaa, som ny helt enkelt:)!

Dag 2 & 3

Nu är dag två på denna tid gjord och jag är nu inne på dag tre.. typ sista dagen. Sista dagen är ju egentligen i morgon. Natten mellan första och andra dagen var den värsta, ush! Då höll jag på att bryta alltihopa men eftersom jag gör det här för att dom ska försöka hitta problemet i magen så gjorde jag det ändå inte. I går och i dag är jag endast slö, orkar liksom inte göra så mycket, ligger mest, fryser lite, sover lite, man har ju inga krafter eftersom man inte äter som man ska. I dag kunde man tydligen få en energikick, får se hur det blir med det. Jag trodde 3 dagar skulle vara enkelt och skulle gå fort. Så himla enkelt har det inte varit, speciellt inte eftersom att jag inte orkat göra någonting och bara legat, då går tiden så JÄTTE sakta. Nu är det snart över och det är jag glad för :).

I'm gonna miss you like a child misses their blanketGårdagen eller kvällen/natten spenderades i Bollnäs. Förfest innan de andra skulle dra sig ner mot tranan för utgång, inte jag dock.. kände i9nte direkt för det och eftersom jag ville vara nykter kändes det inte mer lockande. Men det var kul att bara vara med på förfesten, mysigt liksom:). Sa även hejdå till Olivia som åker till Thailand om en vecka, hur länge hon blir där är obestämt. Som sagt hatar jag att säga hejdå, det finns inget värre tror jag.. Hejdå kan man säga vid så många olika tillfällen och vid bland annat sånna här tillfällen är det jobbigt. Även om vi inte ses så mycket nu när vi itne går i skolan med varandra så finns alltid möjligheten att sätta sig på bussen för att ses, blir lite svårare att bara sätta sig på flyget för att t.ex ta en fika lr så. Jag kommer sakna henne så, vi har ändå delat så mycket, vi tjejer som alltid umgicks i gävle! Vi var som en familj, en bra familj där man alltid hade kul, där alla alltid ställde upp, v kompleterade varandra så himla bra och gör det än så alrt:). Fast jag hoppas hon får det super bra där, avundsjuk är jag faktiskt, lite eller ganska mycket.


Första dagen gjord på dessa 3-5 "hemska" dagar. Ska in på sjukhuset igen på onsdag och för tillfället äter jag efter ett enligt mig väldigt strikt schema, fasta kan man också kalla det. Bara flytande mat. Men första dagen gick faktiskt förvånansvärt bra, även om jag gått och vart hungrig från och till så trodde jag det skulle vara värre. Jag ville itne kliva upp ur sängen i morse för jag ville inte börja med de här. Det enda är att jag är trött och lite hungrig då och väldigt sugen på att bara tugga på något, inte direkt på mat så där men på att ha något att tugga på i munnen, inte flytande. Får se hur de återstående dagarna går, jag hoppas på så bra som i dag:).


RSS 2.0