Bättre dag i Trondheim

Humöret och hoppet är båda bättre idag. Vi har inte fått så mycket napp på jobb dock men mycket mer entusiasm än i Röros. Lägenheter har vi däremot fått mer napp på, en som är väldigt central, väldigt fräsh, inflytt omgående, första handkontrakt.. dock liten och dyr men det får vi väl räkna med. Sedan några som ligger lite utanför.

Stötte på en väldans trevlig svensk kille här på vandrarhemmet och han gav oss hopp om jobb tillbaka då han hade upplevt det vi faktiskt trodde vi skulle göra när vi kom hit. Vi trodde de skulle göra glädjehopp när de dök upp två svenska arbetsvilliga tjejer hos dem och ge oss jobb på stört, än har vi inte märkt något av detta, men det kommer nog. Han tipsade oss om att skriva in oss på olika bemanningsföretag också, så de gjorde vi på stört.

Vår fredagskväll har alltså spenderats på vandrarhemmet, omringad av massa konstiga kineser, ryssar, norrmänn, men även bra svenska människor. Vi har suttit vid en varsin dator, sökt job och boende samtidigt som vi har lyssnat på norska versionen av "så ska det låta" från tv:n. Själv så längtar jag efter frukostbuffén som serveras här på mornarna.

Isa går btw på pencillin för hon har en början på halsfluss. Vilket gör att Ewe sover dåligt, varför?! Jo fröken tar väldigt djupa andetag och övergår sen i snarkningar.. till råga på detta så har vår rumskompanion ingen respekt alls när det gäller att vara tyst på kvällen, Jag har ALDRIG hört någon borsta tänderna och gurgla vatten så högt förut?! Så inatt blir det öronproppar, ja.. man är väl rutinerad! ;)


Kos & Klem på er!

/Penntrollet och Snarkulla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0