Låg, lägre, lägst

Jag känner bara att jag måte få ventilera detta lite och eftersom min sambo inte är med mig här i gävle nu tar jag till bloggen.

Jag har aldrig någonsin haft en så elak kund, inte för jag har världens erfarenhet men en del har man ju iaf. Ingen har nog kunnat sänka mig så som denna kund gjorde i dag. Okej att höra att någon är missnöjd, det var jobbigt när man gick första året i skolan. Okej att höra att man klippt av för mycket och det känns som det är jätte kort, det växer ju iaf ut. Okej att höra, kan du ta lite extra här eller tunna ur lite mer, eller att håret vart lite för rött, gult eller ingen ton alls, det känns inte som någon pik eftersom ja det kanske blev lite för rött, inget känns som en pik mot detta. Att säga sånna saker som den här personen sa till mig, det trodde jag inte folk gjorde. Vem är det egentligen som är utbildad!? Synd att jag inte bara sa till honom att gå till en annan frisör eftersom jag bara gjorde fel hela tiden, men eftersom man fått lära sig så himla mycket i skolan att alltid ha ett leende på läpparna och göra kunden nöjd så försökte ju jag med det jag stog där och tog emot och tog emot och försökte verkligen göra som han ville. Lyckades inte kan jag säga utan jag log och tog emot. sånna här tillfällen är serviceyrket inget drömyrke för mig. Även om jag gör 10 kunder hur nöjda som helst på samma dag så kan en person göra att den positiva kritiken man fått blir som bortglömd.  Orkar inte skriva ut hela historien bakom denna dag här, då orkar inte ni läsa iaf. Den som frågar får veta! Nu kanske ni tänker, ska man inte säga vad man tycker då, hur man egentligen ville ha det? Klart man ska göra det, man vill ju bara göra det så att kunden är nöjd och är jag nöjd på köpet är det bara ett pluss. Ingen skulle nog göra så som den här personen gjorde, så sluta inte säga vad ni tycker om saker och ting, ut med åsikterna! Men jag kan lova att värre kund än detta är tveksamt om det finns!

Jag var så arg och less när han gick att jag ville bara hem och inte göra någonting. Jobbigt att det var första kunden, bra start på dagen liksom. Tur att min sista kund vart hur nöjd som helst, att jag fick höra massa positivt innan jag gick hem, hon räddade min kväll från att bli deppig. För nu känner jag mer så här, det är han som var helt sjuk jag ska visa honom att jag kan mitt yrke, när jag jobbar på/äger någon stor, proffsig salong så har han nog inte så mycket att säga. Jag vet att jag kan de här egentligen och det jag gjorde på honom var inte fel, vi förstog nog inte varandra riktigt. 

Nu ska jag kurera min förkylning lite och krypa ner i soffan. Jag vill ju inte vara sjuk på nyårsafton! 

Julafton!

Vill bara önska en God jul!


They where all yellow...Look at the stars
Look how they shine for you
And everything you do

Södra slottsgatan 20B, lgh 29


Det stället var för bara ett halvår sen mitt lilla, lilla krypin men jag valde att göra mig av med den lägenheten och flytta hem efter sommaren. En mysig liten etta på söder som i bland om itne ofta var alldeles för liten men i bland alldeles lagom. Det var där det hände, vi sprang i bara strumporna mellan lägenheterna och umgicks hela, hela dagarna. Vi tränade ju till och med i hop. På morgonen tog vi i bland en morgonpromenad och sedan efter vi hade gjort oss klar för skolan så knackade vi på hos varandra och gjorde sällskap till skolan som låg ca 3 min bort. Där väntade en sjukt bra klass med 15 tjejer (oss inräknat). Ja, jag erkänner det igen, jag saknar det, allt!

Jag tog en promenad upp på söder i dag efter jobbet för att få känna på lite nostalgi. Jag gick även in och handlade lite mat på ICA söder, det var ju där vi alltid handlade, förutom willys då. Ja den tiden var speciell men jag trivs bra här också, mitt i stan med Josefin och jag är glad att skolan är över, även om det var en rolig tid. Men om man ska kunna bli något och göra allt man vill så kan man ju inte gå i skolan hela tiden, man måste gå vidare. Det är det som är så skönt, kunna göra vad man vill (nästan iaf) och leva livet helt enkelt. Synd att jag är så jäkla velig jämt då, men jag har ju bestämt mig för vissa saker som jag ska göra och dom kommer jag göra, även om dom som känner mig kanske tror tvärtom;)!

Nu ska jag laga lite mat åt mig, vad vet jag inte bara?! Sedan packa väskan, beställa biljett till sthlm för i morgon åker jag och Isa till Storstaden. Vi fick ju biljetter till Idolfinalen när vi fyllde år så vi ska till Globen på fredag, det ni! Jag är iaf supertaggad, inte för jag är värsta idolfanet men för att göra något som man inte gör så ofta, komma i väg till Sthlm och umgås med syskonen:)!
I wanna dance

Lördagen började som bland de sämsta dagarna de här året och fortsatte så ända fram till runt elva tiden då jag beslutade mig för att åka ner på GK:s för att umågs med tjejerna och få ventilera min dag. Varför det var en mindre bra dag för mig  orkar jag iten gå in på, kan säga att tack vara vissa saker så gick nästan hela kvällens planer i kras. På GK:s vart det lite halv spontant bestämt att jag skulle följa med ut också. Planerade faktiskt att åka hem eftersom 140kr kändes mkt för tillfället. Fast jag hade ju ändå under hela lååååånga resan hem suttit och lyssnat på pepp musik och känt att jag ville ju ut och dansa. Så blev det och det är jag glad för. Min jätte dåliga dag slutade alltså riktigt bra, mkt av det har jag Helene, Josse och Josefine "Owe" att tacka för!GRATTIIIIIIIS! Till Mathilda som är sjuukt duktig på snowboard, bäst!
(Bilden är lite gammal, cypern 06)dålig uppdatering

Jag är lite dålig på att skriva men det är för jag inte vet vad jag ska skriva och vill inte skriva något hakvskoj inlägg bara:)

Senaste två veckorna har de väl hänt en del. Började med att ElinPelin klarade körkortet den donnan, duktigt gjort. Eftersom jag nyligen fått det så vart jag så där glad igen, det r ju en helt sjuk underbar känsla när man klarat det så:). Några dagar senare så packade fröken sitt pcik och pack och flyttade till Norge, iaf för en period eller 5 månader rättare sagt. Jag är så himla avudsjuk på henne och glad för hennes skull också så klart, men jag kommer ju sakna henne också. Avundsjuk är jag för att JAG VILL OCKSÅ TILL NORGE! Men det blir väl när det är meningen. Hade en kund för några dagar sen som bodde i norge, men var svensk. Hon hade planerat att jobba i norge i ett halvår ca men mötte sen sin pojkvän och är kvar där än efter 1,5 år tror jag det var. Elin, du får inte kära ner dig i någon norrman nu, strunta i att dom är snygg;).

Norge för mig går framåt faktiskt, vart erbjuden att flytta i hop med två tjejer där i januari om jag vill, vill jag? Jo det vill jag men jag har ju så himla många olika planer hela tiden, därför överväger jag. Fast som sagt så är ju en plan att åka till norge


Nu vart det ett sånt där halvdant inlägg iaf, men jag vet som sagt inte vad som ska skrivas pluss att jag är trött och ska slänga mig ner i soffan framför tv:n ett tag nu. Så ha en trevlig kväll gott folk för det ska jag ha:)!RSS 2.0