Från ett ställe fyllt av kärlek till ett annat

Som många av er vet befinner jag mig nu på hemmaplan igen, Ljusdal, Sverige. Och som många av er vet har jag varit dålig på att uppdatera här men det beror på att jag faktiskt inte kommit in på bloggen överhuvudtaget så jag gav liksom upp.. provar igen nu.
 
Jag tänker inte göra något långt inlägg (just nu) om tiden på Railay och allt runtomkring. Allt har sina positiva och negativa saker såklart, men jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit och stannade så länge, det hade kunnat blivit längre än så och jag kommer åka igen. En del av mitt hjärta finns där nere..
 
Jag är såklart jätteglad att träffa och prata med alla hemma, ingen tvivlan om saken. Jag förbannar ofta "mitt liv" för att jag hittade mitt paradis och blev kär på andra sidan jorden, klart jag gärna hade velat att allt detta hände närmre Sverige men man kan liksom inte planera sånt, tyvärr. Resan hem var den värsta jag gjort någonsin.. bara att boka var det värsta jag gjort på länge. Bara bestämma en dag då mitt liv därnere skulle pausas, då jag inte skulle kunna se dessa människor, leva detta liv och främst av allt inte kunna se eller röra vid honom mer. Jag är glad att telefoner finns och att det inte är fasligt dyrt att ringa tillThailand men det inte i närheten av samma sak. Jag skulle liksom bestämma en dag då detta skulle sluta för ett bra tag framöver, det låg på mina axlar. Klart jag tänkte att jag får ju träffa min familj, mina vänner och de jag älskar hemma och jag lämnar inte detta för alltid. Men det hjälper inte alltid. Det gjorde ont, sjukt ont.
 
Det är svårt för folk att förstå, jag har svårt att förstå själv och jag önskar ingen detta på ett sätt eftersom det gör så ont. Jag älskart mina vänner och min familj som försöker förstå.. Det är viktigast för mig, att man försöker sen förstår jag att detta inte går att förstå om man inte varit med om det själv. Samtidigt som mitt hjärta är helt av att ha min familj och vänner nära så är det samtidigt halvt för att jag lämnade honom och inte har honom eller mina vänner där nära alls.. konstigt va?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker om dig Evelina, allt kommer att bli bra. Kramar <3

2012-09-21 @ 23:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0