Kändisskap och semlisar

Nu vet vi hur kändisar känner sig.. Alla vänder sig om när vi kommer in i ett rum, alla tittar på oss och alla barn springer runt oss och ropar "hello, whats your name, where are you going".. Som om dom aldrig sett turister förr här? Då befinner vi oss alltså i Laos huvudstad Vientiena dit många åker och turistar och kör en visa-run. Varför beter sig då mmänniskorna såhär? Varför känner vi oss som de enda turisterna här? Vart är alla andra?


Tillägger också att detta måste vara den tråkigaste huvudstaden som finns! Ljusdal har mer att ge, se och göra än detta ställe.. Inget att göra, inget att se, inga uteställen som har öppet längre än 24, vad gör man här? Igår låg vi vid en tråkig pool hela dagen, samma där. Alla bara tittade som om vi var knäpp och barnen gjorde allt för vår uppmärksamhet och log stort.


Idag har vi hittat vientienas enda ljusglimt! Fick höra att de hade både en restaurang och ett café där de säljer svenskt godis. Inte något jag saknar men vi antog att här kunde det finnas fler turister.. Wohoo, vi är inte ensamma! Efter en stund strosande och en jäkla massa blickar hittade vi ett av ställena .. Scandinavian bakery, svensk bagare med massa skandinaviska godsaker! Vi pustar ut och lämnar inte detta ställe förrän läggdags.. Här känner vi oss inte felplacerad och knäpp


Så Vientienna är öde och dödstråkigt, men scandinavian bakery förgyller vår dag, ett paradis mitt i tråköken. De har svenskt kaffe, påtår och.. SEMLOR!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fantastiskt att åka så långt och hitta den godaste bullen vi har här i Sverige:)

2012-03-19 @ 08:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0