Glá i maten

I helgen var det "glá i maten" festival i stavanger, tänkte mig lite som moläta i järvsö. Det var väl itne riktigt samma sak men det påminde om varandra. Så lördagen spenderades först på salongen, jobb 10-18. Sedan hem och göra oss iordning för en kväll på dansgolvet. Vi hade fått lite olika tips om bra uteställen, det fanns ju liksom en del att välja på.

Vi fick springa till tåget, hann inte köpa någon biljett så ditresan fick vi gratis. Han bad oss betala dubbelt när vi åkte hem, men hur skulle han veta om vi gjorde det? Inträdet var inte heller dyrt, inte direkt 140kr som på stadt på rocknight;). För 90norska kronor tog vi oss till och från stavanger och in på operan(utestället).

Det var kul att komma ut och dansa, det är nog bland det roligaste som finns. Vart en hel del folk till slut men det kändes som det var mest smått där, men vad vet jag, norrmänn kanske ser yngre ut än vad dom är. Vi tänkte därför testa dickens(ett annat uteställe), men där var kön vääldigt stllastående, precis som på alla andra ställen så vi gick tillbaka.

Väldigt rolig kväll, väldigt bra musik och vi stötte på en hel del roligt folk, en del som gav en ett gott skratt.




I dag flyttar vi tillbaka till stugan vid havet, har ju bott i chefens hus i ca en vecka nu för att slippa använda bilen så mkt, kunna ta oss in till stavanger, kunna använda internet. Så nu kommer jag inte kunna vara lika aktiv på ett tag, om vi inte kan försöka fixa internet i stugan då, ska försöka. Men redan nästa helg ska vi vara tillbaka i huset igen, vi ska byta med chefen, dom ska vara i stugan och vi i huset, iaf över helgen. Jag hoppas vi hittar en lägenhet snart så vi kan ha vårat, internet, telefon och allt, slippa bo i en väska. undra hur den här veckan kommer gå, vad ska man fördriva dagarna med där liksom? tv? promenad? hmmn, jobbigt att tänka på, ska försöka få dagarna att gå iaf.

Men itnernet gör hela saken lättare, man har liksom kontakt med många hemma ändå då, det som är allra jobbigast är att inte kunna ringa när och hur som helst till alla. det är väldigt dyrt!

Nä nu ska jag börja städa undan här, kan inte lämna ifrån oss ett stökigt hus, eller lämna tillbaka ett stökigt hus rättare sagt. Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0