Alfta... is the shit



Nu sitter jag här, hemma i Lillisas rum och skriver i bloggen igen:). har så sjuukt ont i magen, men nu vet jag varför, blää för cider och sånt skit, tydligen tål jag det inte längre, USH! Fast det är ju bra på sitt vis också, tråkigt på ett annat:P.

Fredagskvällen spenderades med att försöka få ur några utav Mathildas löshårsslingor, de blåa men det lyckades vi mindre bra med, så en trött mathilda åkte hem och sov i stället. DÅ var det skräckfilm som väntade för mig, slocknade gjorde jag efter halva, trevligt sällskap men jag försökte ju iaf:P.

I går eftermiddag packade jag väskan och drog kosan mot Alfta och Christinas nya lägenhet:). HUr mysigt som helst, hade itne kunnat hittat något bättre, mkt bättre än de där cellerna som vi spenderat mesta delen av våra senaste 2 år i nere i Gävle. Efter några timmar kom de andra folket, bästa delen på hela helgen avr att se de fyra tjejernas ansikte igen, Olivia, Lina, Christina´och Josefin så klart. Det kändes som det var jätte länge sen vi sågs fast ändå inte, allt var liksom som vanligt, som när vi sprang mellan varandras lägenheter i bara strumporna nere i Gävle och bara pratade massa goja:). Vi åkte vidare till tranan lite senare på kvällen, där var det också roligt, det blir ju vad man gör det till som jag brukar säga:). JAg hade bestämt mig innan att jag skulle vara nykter men sedan smakade jag ändå lite, två shottar och en drink vart det men inget som påverkade direkt, förutom magen. Det är svårt att förklara, men det gör sååååå himla ont, inget hjälper heller! Men det var bara att bita i hop och fortsätta ha roligt med tjejerna och deras kompisar. Sedan avrt det lite nattmat på max för de andra, min mage kunde inte tåla några sånna saker där, iten annars heller men:P. Efter mkt skratt där så åkte vi äntligen hem till Christina, hon och jag och där slocknade hon på en gång, huvudet på kudden och sedan var det tyst, men det behövdes nog också;). I dag har vi mest slappat, vissa var ju lite bakis;P haha. Sedan efter att Olivia och jag tjatat i hundra år att vi skulle åka till bollnäs så gjorde vi det, åt en glass vilket var en dålig ide för mig, men gött vare. Sedan bar det av hemmåt med Josefin och Mattias och nu sitter jag här. Erbjuden att följa med ut men tror jag skippar det, känner mig itne så taggad faktiskt, lr jo men ändå inte ;P.

Vill iaf tacka mina bästaste för gårdagen och alla dess händelser, jag är helnöjd! Fast egentligen spelar det ingen roll vad vi gör, det är alltid lika kul att träffas och det kommer vi fortsätta göra, det kommer itne bli så som vi alla trodde på studenten, att vi inte skulle ses alls så ofta eller kanske itne alls. Det kommer vi, det är bara en känsla jag har och den känslan känns riktigt, riktigt bra! 

Kommentarer
Postat av: Josefin eklund

Älsklingstjejen number one, de är då du de:). föralltid bästast!altid roligast med dig..

2008-07-17 @ 14:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0